1 NOK
Czesc wszystkim. Jestem tu od miesiaca ale nie wiele wiem co gdzie i jak. Znajdzie sie tu ktos to pokazal by ciekawe miejsca? Greaker i okolice
Czy jakas kobieta chce sie spotkac dzisiaj?
Heyka ludziki jezeli sie nudzicie albo i nie? Jak ktoś ma ochotę wyjść w piateczek lub weekendzik na poczatek może piwko albo mocna kawa żeby się poznać.
Witam wszystkich na forum! Zaszczyt być w tak szacownym gronie
Czesc Chetnie poznam kobiete ktora trzezwo mysli o dalszym zyciu i tez chce zwiazku na stale, z intencja ze to bedzie na zawsze, zeby kupic wspolnie mieszkanie w Oslo lub okolicach, zalozyc rodzine, ...
ha
Kris Brown
06-10-2016 19:19
Hejka. Czy jest tutaj ktoś może z okolic Egersund? Mieszkamy tu z mężem już od dłuższego czasu, ale niestety nie mamy okazji za bardzo żeby kogoś poznać
Czy jakas dziewczyna miałaby ochotę poznać się,umowic na kawę,porozmawiać ? Okolice Tonsberg/Sem itp
Janek ;) Janek;)
05-10-2016 10:54
Chętnie poznam sympatyczną , dojrzałą i zadbaną kobietę z Oslo lub okolic Oslo. Zbliżają się długie zimowe wieczory więc byłoby z kim pogadać . A może nie tylko ? W życiu wszystko jest możliwe . Ja ...
Daniel ...
30-09-2016 18:51
Witam Szukam koleżanki do spędzenia miło czasu z okolic Hamar . Mój e-mail : patrickmiler9115@gmail.com
Hej! Tak jak w tytule, niedawno przeprowadziłam się do Norwegii i szukam koleżanek, spotkać się, pogadać, wyjść na kawę czy na zakupy Mieszkam w Sem, mam 19 lat
Chce z kims pogadać czy kawie, jest ktos chętny ?
...
Jakieś dziewczyny chetne na wspolny wypad na miasto, piwko w weekend?
konrad1990
24-09-2016 19:33
Czesc, chetnie poznam jakies kolezanki z okolic Pozdrawiam!
Patrycja B
23-09-2016 20:00
HEJ! szukam osób które czują się tutaj tak samo samotne jak ja jestem tu nowa i chętnie poznam kogoś z kim mogę spędzić miło czas, może spotkamy się już w ta sobotę? mój e-mail anna.kuzdra@onet.pl
Witam czy są chętni do poznania się? Koleżanki koledzy kawa zabawa spędzanie czasu
Sebastian C.
22-09-2016 21:23
Hej, szukam jakiejs kolezanki badz tez pary Mieszkamy z chlopakiem w Stord od miesiaca i oczekujemy dziecka pod koniec pazdziernika chlopak jest przesympatycznym norwegiem, a ja wlasnie skonczylam ...
Znasz ciekawe i urokliwe miejsca? Wypad w góry? Nad wodę? Pisz! Prowiant, napój i można fajnie spędzić czas. Mam samochód.
szukam koleżanki na [????]bez zobowiązań .
Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga www.picturesofmonika.blogspot.no
witam jak w tytule, ja 30 latek szukam kobiety z okolic Lillestrom Strommen, Jessheim. Pozdrawiam
Czeeeść dziewczyny,! Poszukuję koleżanek w Kristiansand do wspólnego spędzania czasu, imprez,wyjazdy,siłka,i różnych spontanow, fajnie było by zaaranżować jakieś spotkanie. Oczywiscie nie ma żadnej ...
Ktoś chętny poznac sie,porozmawiac z okolic Vestfold ? Najlepiej 18-25 lat ;P
szukam koleżanki Oslo okolice
Niedobór upalnych dni w Rogaland skłonil mnie do znalezienia lekkiego plecaka, który ogrzewalby mi plecy. Ostatni tydzień to tylko wyjątek, który potwierdza regule.
witam, szukam koleżanki z okolic Lillestrom, Jessheim. Ja wolny 30 latek, więcej na priv pozdrawiam
No to mamy Piatek Piateczek Piatunio
Witam chętnie bym poznał kobietę z okolic Oslo
Może ktoś z okolic Vestfold byłby zainteresowany poznaniem sie,wyjsciem na kawe czy po prostu pogadac ? Niedawno przeprowadziłam sie do Sem i fajnie byłoby kogos poznac ,dobrze byłoby tak wiekowo ...
nie przychodzi mi nic do glowy ...
ALEXANDER HAZARD
08-09-2016 05:36
Cześć, ma ktoś ochotę poznać nową osobę wyjść gdzieś razem we weekend na basen lub kręgle? Albo po prostu przejechać się rowerem czy napić kawy? Pozdrawiam
Witam serdecznie samotne dziewczyny. Moze by tak cos odmienic w zyciu i umowic sie ze man na super pozytywnie zwariowana randke? Jestem dyskretnym fajnym facetem, wiec na poczatku mozemy to trzymac w ...
Witam, Chętnie poszłabym na siłownie i szukam chętnej dziewczyny ewentualnie dziewczyn Tak trzy razy w tyg. Mieszkam na Trousterud. Pozdrawiam
Witam wszystkich z Oslo i okolic zazwyczaj przyjezdzalam do Norwegii na krotki okres czasu, ale teraz planuje zostac na dlugo. Szukam znajomych bo jednak wieczorami i w weekendy wolałabym gdzies ...
Witam Pracuję i mieszkam w Norwegii od kilku lat. Bardzo chciała bym zmienić coś w swoim życiu, dlatego mam nadzieję że poznam tutaj kogoś bliskiego z kim mogła bym spędzać czas. Tylko poważne ...
witam szukam towarzystwa do spędzania wolnego czasu . zapraszam do prywatnej korespondencji
Ktoś na jakieś sobotnie loty lub piątkowe ? Poznam ciekawe osoby
Czy jest tutaj ktoś z o okolic sketmokorstet? Miło byłoby kogoś tutaj poznać
Cześć szukam nowych znajomych chętnych do wyjścia gdzieś na imprezę piwo czy pograć w kręgle lub basen z Drammen i okolic chętni piszcie na priv. Pozdrawiam
Czy ktos jest chetny na spedzenie ze mna na sportowo kilku godzin w weekend? W tygodniu tez mam duzo czasu, od 2pm do 6pm moge pograc w tenisa w kolbotn ( wolne korty asfaltowe) albo pojezdzic po ...
Hej czy jest tu dziewczyna która ma oczotę wyskoczyć gdzieś na piwko w Drammen czy też okolicy potańczyć pogadać i poznać się zapraszam Gorąco pozdrawiam Andrzej
Ktoś ma ochotę pogadać?? Fredrikstad i okolice
jest ktos tu z drammen lub sande?
Wybiera sie ktos dzisiaj do centrum w Sandnes?
Imprezka, Spacer, Piwko?
witam chetnie poznam kogos z okolic drammen. jestem tu nowy i nie znam nikogo
Chętnie poznam nowych znajomych do spontanicznego wypadu gdzieś w teren na piwko pogadać i wgl . Jeśli jest ktoś zainteresowany moją skromną osóbką piszcie na priv.
Poznam jakąś fajna dziewczynę
Witam od niedawna jestem w Norwegii i szukam jakiś znajomych do wspólnych zainteresowań? okolice Hosle
KamilkaS
21-08-2016 13:44
Witam. Szukamy znajomych Mamy dwojke dzieci, chlopiec prawie 4 lata i dziewczynka 1,5 roku. Fajnie jakby dzieci mialy sie z kim pobawic poza przedszkolem. Mieszkamy w Ski.
Czesc Dzieje sie tu cos ciekawego ? Jakies nowe osoby
hej dziewczyny. znajdzie sie jakas miła osóbka która ma ochote sie poznac? nie interesuja mnie przelotne znajomosci