1 NOK
Hej idzie sie ktos przejsc? lub pojezdzic na deske, rolkach? Pomnik Franklina D.Roosevelta =) Zapraszam
Witam wszystkich... chętnie poznam kogoś z Sandefjord... jestem tu pierwszy raz i nie ukrywam że było by miło nawiązać z kimś kontakt...
Chętnie poznam koleżanke z okolic Fjellhamar/ Lorenskog
PASSANGER WR
02-06-2016 00:31
Poznam koleznake w Oslo
Witam Mieszkam w Oppland od paru miesięcy,milo by było poznać nowe osoby i wyskoczyć z kimś na kawkę Pozdrawiam
Aloha ! chetnie poznam jakas kolezanke lub kolege z Drammen , do wspolnych wypadow na miasto itd .
Witam zapraszam na wspolne spacery kolacje rozmowy mieszkam w Haslum. Jestem pełnym energii mlodym facetem, ktory nie lubi spedzac czasu w samotnosci. Pozdrawiam cieplutko i zapraszam
Hejka jak w temacie najlepiej z Oslo ,proszę śmiało pisać na pewno rozważę wszystkie propozycje
40latek pozna samotną kobiete zdecydowaną na wspolne spedzanie wolnego czasu,szczegoly na priv
To co lubie
Witam jak jest ktoś zainteresowany jakimś rozszerzeniem kontaktów grillem , albo innymi atrakcjami to czekam na kontakt Narvik Finnses tu się kręce w okolicy.
poznam Kolezanke kawa wypady spacer itp mile widzana stała znajomosc
Poznam porządną dziewczyne do lat 35
Witam drogie koleżanki i koledzy Z chęcią poznam nowych ludzi ze swoich okolic! Jeżeli również znajdziesz trochę wolnego czasu i masz chęć się poznać---> pisz Spokojnej nocy!
jaroslaw jesiolowski
15-05-2016 17:59
Cześć, ma ktoś plany zaczynając od już na jakiś wypad w miasto, poza miasto, ryby, kajaki, rowery, piłka itp, po prostu aktywnie? Wiek i płeć nie ważna byle ludzie z humorem. A jak ktoś już coś ...
tabaluga smok wawelski
15-05-2016 13:58
Siema ma ktoś ochotę na browar w parku pisać na pw
Jarosław Jakubczyk
15-05-2016 12:02
Szukam znajomych z okolic lilehammer i Øyer z racji tego ze jestem tu od nie dawna nie znam nikogo a chetnie bym sie z kims po nudzila szukam kolezanki moze tez byc kolega choc nie koniecznie
Alex Adamski
09-05-2016 23:52
Szukam kogoś do wspólnego biegania.Bekkestua
Sylwia L
08-05-2016 09:46
czy jest ktos chetny na piwko w ten piekny dzien... ?
Może jakieś piwko / kawa w Lillestrom / okolicach?
Siema. Tak sie zastanawiam czy jest tu ktos z okolic Ullensaker ? Pozdrowionka Adamo
szukam laski na dzisiejszy wieczór
Szukam dziewczyny na długie spacery i nie tylko... Oslo
Urodzilem sie facetem, ale czuje sie kobieta (jak Grodzka). Nie (!!) szukam nikogo. Po prostu tutaj moge byc soba (w swiecie raczej nie) i nie zamierzam zdradzac mojej meskiej tozsamosci. Wiec mam na ...
Witam drogie panie.Szukam kolezanki lub pary do spotkan w wiekszym gronie.Oslo Akerhus.Pozrawiam
Bieganie,rower,crossfit w parku,piłka itp
Tak jak w tytule
I tak wam nie powiem ^^ i dlaczego norwezki sa lepsze w lozku ? Tymczasem chlopaki
oki
obym się jednak mylił
Szukam osób chetnych na wyprawy górskie w maju/ czerwcu z Molde . Jak cus to pisac . Pozdrawiam
Chętnie poznam koleżanke na wspólną kawę, pogaduchy, spacer, zakupy itp Gran/Roa/Brandbu Któraś chętna ?
i.ytimg.com/vi/8csb-IK6JKk/mqdefault.jpg
Witam Szukam znajomych którzy lubią pojeździć jednośladem nie ważne skuter czy ścigacz. Także takich którzy się interesują motocyklami. Ja na razie jeżdżę hondą Rebel 125 z 99 roku. Ktoś może ...
Siemanko Jak w temacie kto chętny na piwo bądź na jakiś wypad na imprezę? Ja mieszkam w Vormsund już parę lat ale nudą to wieje. Poznam również jakiś fajnych znajomych z Vorsund i okolic bądź z ...
Byloby fajnie poznac kogos z Bergen.
Witam, nie ma chetnych na wspolny wypad na silownie? Okolice Lambertseter 1154 Oslo
MateuszC87
17-04-2016 18:49
Poznam dziewczyny z okolic lilestrøm na jakieś wspólne wypady , pogadać itd itp ... zainteresowane proszę pisać na priv
Hej, konto na tym forum zostalo zalozone tylko i wylacznie na potrzebe tego posta. Dziwnie to zabrzmi, prosze zeby nie oceniac. Poszukuje kobiet w wieku 30-60 lat, ktore sie nudza w Stavanger. Juz ...
Czy mieszkają w ogóle jacyś Polacy na moim osiedlu - Ljan?? Chętni na spacer, bieganie, pogaduchy, ... cokolwiek! bo już mi się nudzi;p
Jarek Grudzień
14-04-2016 06:14
#OSLO nudzisz sie napisz poznam, pogadam ) tryy tyy tyy
Patrz Komu Ufasz
13-04-2016 10:55
Nie śpimy zwiedzamy )
Poznam kobietę mam 20 lat
Witam, przyjechałam do Norwegii 3 miesiące temu i chętnie poznam kogos z okolicy Elverum/Hamar, tutaj mieszkam z mezem i zajmuje sie 1,5 letnim synkiem oraz 9 letnim (mile widziane kobiety z ...
Witam przybylam do Norwegii tydzien temu i chętnie poznam kogos z okolicy kristiansand (najlepiej Vågsby )bo tutaj mieszkam z mezem i zajmuje sie 2 letnim synkiem (mile widziane kobiety z dzieckiem ...
Witajcie 2-3 tyg w Norwegii czy ktoś coś fajnego zaproponuje dla świeżej osoby w tych klimatach?
Hej jestem tu zaledwie tydzień znajdzie się jakaś miła dziewczyna z którą mógłbym trochę pozwiedzać ?
Dawno temu mieszkałem w Oslo ale wróciłem do kraju i urwał mi się kontakt ze znajomymi może ktoś się odnajdzie po latach?
Siemka , moze ktoś ochotę się spotkać , pogadać pośmiać jakaś siłownia impreza fittnesclub ?
GregIX
09-04-2016 22:31
Hej szukam dziewczyny która dzisiaj wróciła do Lublina wizzarem kolega który chciał podwieźć proszę na prv
Wycieczka do Kopenhagi Cześć wszystkim ! Mieszkam i pracuje w Oslo od pół roku, w weekendy chodzę do szkoły. W maju planuje jechać na wycieczkę do kopenhagi z główna atrakcją Kristiania niestety ...
Cześć wszystkim ! Mieszkam i pracuje w Oslo o pół roku, w weekendy chodzę do szkoły. W maju planuje jechać na wycieczkę do kopenhagi z główna atrakcją Kristiania niestety nikogo tutaj nie znam. ...
poznam jakies dziewczyny z oslo