1 NOK
Witam Szukam znajomych w Lillestrom i okolicach Bywałam w Norwegii na wakacjach , a teraz zdecydowałam się wyjechać w celu zarobkowym , wiadomo nie samą pracą człowiek żyje Więc z racji tego ...
Daniel Tomaszuk
22-01-2016 18:00
SNOW PARTY CAMP FESTIVAL 2016 vol.4 MARZEC – 11.03 – 20.03.2016r Jedz z najbardziej imprezowymi uczestnikami z calej Polski na SKI lub SNB do LES ORRES 1800 we Francji. Setkom uczestników naszego ...
Szukam kolezanki do wspolnych rozmow i spacerow
cześć! 27-30.01 będę w Oslo- ktoś miałby ochotę się spotkać, gdzieś pójść, pokazać mi miasto albo pójść na kawę?
Witam Jestem niezonatym, bezdzietnym facetem bez nalogow. Otwartym, milym, sympatycznym, wesolym, zawsze usmiechnietym optymista, zaradnym, odpowiedzialnym, ktory dobrze radzi sobie w zyciu. ...
Hej jestem od kilku DNII w Tromso chętnie poznam jakiś rodaków mieszkam w samym centrum.. Jakaś wspólna kawka
Witam. Szukam znajomych z okolic Melhus.
Hey jest tu ktos z porsgrunn skien to sie nudzi
W weekendy lubie smigac na desce, zazwyczaj w Kongsberg skicenter, chetnie zabiore z soba pasjonata/tke zimowych sportow wiecej na prv
Chętnie wybiorę się na narty, łyżwy w miłym towarzystwie.
Witam moze jakies spotkanko
Witam
Spotkam się z konkretną panią w wiadomym celu - Tomek kontakt tito69@onet.pl
Jak w temacie. Bardzo pilnie poszukuję kontaktu telefonicznego z @Fullkasko. Straciłem wszystkie numery w książce telefonicznej, a jesteś Mi naprawdę potrzebny. Nie mogę jednak podjechać do ...
Pawel Wielgosz
09-01-2016 12:03
Witam,szukam znajomych z okolic gran
Spotkam się dyskretnie w wiadomym celu z konkretną panią. Tomek czekam na kontakt : tito69@onet.pl
Witam, jestem Iwona , od 3 m-cy mieszkam w Lørenskog z moja kochana rodzinka zalogowalam sie tu z nadzieja ze znajde tu ciekawych nowych znajomych ... By moc sie z kims kawusi napic pojsc na spacer a ...
Cześć,mieszkam od niedawna w Oslo,chętnie poznam sympatyczną oraz miłą koleżankę na wspólne spacery z dzieckiem oraz ploteczki i kawkę i inne wypady . tlf.96744280 Dorota
Witam, w Kristiansand jestem od miesiaca, i milo bylo by z kims pogadac w jezyku ojczystym... moze by cos ogarnac spotkanie w gronie Polakow? chetni?
Ktos chetny na wspolne podroze po Europie, Azjii i Ameryce Pd? Dajcie znac, moze jakis fajny wyjazd marzen zrobimy?
Witam. Jestem wesolym, zdrowym, zadbanym, pachnacym ladnymi perfumami, nowoczesnym, wrazliwym i namietnym facetem po 30-tce. Niestety, wiode aktywne zycie i nie mam czasu na staly zwiazek. Dlatego ...
Szukam kobiety 25 - 35 lat na wspolne spotkania
Hej. Chętnie poznam ludzi z Bergen i okolic. Jestem tu 2 lata, niedawno rozstałam się z facetem... przydałoby się jakieś towarzystwo, zarówno męskie jak i żeńskie
Poszukuje chętnych do biegania - Bekkestua i okolice
Witam drogie panie gotowe spędzić niesamowity i romantyczny wieczór w moim towarzystwie zapraszam,nie wstydzimy się tylko piszemy jak nie dziś to kiedy a może jestem tym księciem z bajki kto to ...
Halo halo,zostajemy z koleżanką na święta i sylwestra w Norwegii. Okolice Drammen,Tønsberg.... Może jakaś męska część tegoż forum również będzie tutaj i gdzieś wyskoczymy na stok?
SuperFit .
11-12-2015 09:43
Heyka Jestem od niedawna w Norwegii, jestem otwarty na nowe znajomości. Na osoby wartościowe, które chodź w części zastąpią mi znajomych i przyjaciół, których zostawiłem w Polsce. Niby portal ...
Z chęcią wybiorę się z kimś na kawę,piwo lub do kina....
Lupa ....
09-12-2015 21:44
szukam dziewczyn chętnych na spotkanie . okolice skien, sandefjord
szukam dziewczyn chętnych na spotkanie. Skien i okolice
Poznam kolezerzanke do wspólnej nauki norweskiego kontakt telefoniczny96742180
Lupa ....
04-12-2015 12:20
ingve napisał: Ehh.. I te polskie stereotypy...::: Podryw.??? Jaki podryw? W gimnazjum się podrywalo ,na dyskotece... itp. Ja np. mam dość seksu.. Chce z dziewczyna,bo dziewczyny nie ...
ŚMIESZNA LASKA ZOBACZCIE!
Siemanko Jestem tu nowy, tak tylko chcialem sie przywitac i pozdrowic, jak sie okazalo, liczna Polonie w Norwegii.. Tak wiec witam i pozdrawiam. Kamil
Hej Polacy w Askim. Niedawno przeprowadzilem sie z zona do Askim i z nasza cureczka i pomyslalem ze moze w jakis weekendzik fajnie bylo by sie spotkac i zintegrowac? Jak macie dzieciaki mezow zony to ...
Czesc ! Niedawno przeprowadzilem sie do Oslo ,nie znam kompletnie miasta ,ani nie mam tu znajomych ,zakladam ,ze jest wiele takich osob jak ja ,a moze nie ? W kazdym razie ,jesli ktos chcialby sie ...
Witam poznam ciekawych ludzi
Wojtek oscar
20-11-2015 18:41
Hej! Temat wiele razy wałkowany ale sie powtórzę Poszukuję znajomych w Oslo i okolicach, weekend się zbliża a tu nie ma co robić :/ ktoś cos ? (mam 25 lat)
tomi21
20-11-2015 18:02
Hej, właśnie przeprowadziłam się na wyspę Frøya i nie znam tu jeszcze nikogo. Tak więc szukam koleżanek Odzywajcie się dziewczyny!
witam chciałbym poznac kobiete z oklic oslo pozdrawiam czekam na odpowiedz
.
Mile osoby z Oslo z ktorymi mozna normalnie popisac.
Kamil wawrzyniak
14-11-2015 19:25
Szukam znajomych do aktywnego spędzania czasu na siłowni i nie tylko.
Witam
sztefan anty
13-11-2015 16:59
Hej,hej jest tu ktoś z Gjerdrum?
Hej Szukam znajomych z okolic Bryne i Nærbo. Mieszkam tu od 2 tygodni i z chęcią poznałabym kogoś kto również jak ja nie ma co zrobić z wolnym czasem
witam moze ktos chetny na piwko dzisiaj skien,porsgrunn
Chetne kobiety z Rogaland piszcie
Chentne w Rogaland piszcie
Witam, czy w Oslo znajdę towarzysza/ towarzyszkę chętnych na koncert muzyki poważnej lub wyjście do teatru?
Witam, szukam koleżanki albo koleżanek na wspólne pogawędki, kręgle, kino, piwo... Jestem singlem, w Norwegii przebywam od paru lat i czasami troszkę się nudzę. Pozdrawiam wszystkich rodaków na ...
Witam. Szukam kolezanek w okolicach jak w temacie , na wspolna kawe i pogaduchy.
Osiedlilem się w końcu na stałe w Norwegii wiec teraz chętnie bym poznał jakieś ciekawe osoby z okolic Bodo żeby weekendy były ciekawsze
Ktoś z Bergen ? Lub Okolice ? Wiek 15-17
Witam! W Norwegii przebywam juz kilka lat, mam grono przyjaciol i stabilna sytuacje ogolnie.. Ale czesto czuje sie samotna.. Niby zawsze mozna z kims sie spotkac, do kogos wpasc, zadzwonic. A jednak ...
Siemanko.. Jestem od nie dawna w Oslo. Przyznam że wieczory po pracy bardzo nudne, w związku z tym poznam chętnie miłych ludzi którzy maja ochote wyjść na imprezke, piwko, wódeczke lub kawkę itp.