1 NOK
Poznam fajną i pozytywną kobietę z Bergen,piszcie porozmawiamy
1 maja rozpoczynam swoją przygodę w Mandal konkretnie,chciałabym poznać pozytywnych ludzi z okolicy,płci żeńskiej jak i męskiej,w zbliżonym wieku,mam 28 lat, celu spędzania ciekawie czasu.Czy są ...
Hey Poznałabym kogoś nowego, wyszła na kawe albo cokolwiek. Mam już powyżej dziurek w nosie tylko pracować i uczyć się norweskiego :/
Hej!! To juz moj trzeci miesiac w Norwegii, poznalam wielu znajomych... Norewgow, nie Norwegow... Ale przekonalam sie ze to nie to samo jak polscy znajomi! Dlatego jesli ktos jest obecnie w ...
Hej , jestem 23 letnim chlopakiem ktory chetnie pozna nowe osoby do spedzania wspolnie wolnego czasu. Pozdrawiam.
Witam mieszkam w PL chętnie poznam kobietę mieszkająca w Norwegi mam 32 lata
Krystian Kozyra
06-04-2015 09:59
Szukam koleżankę z Stavanger
Szukam ludzi (glownie mlodzierzy) ktorzy mieszkaja w Skien i chcieliby sie poznac. Ktos chetny? Mozna zoorganizowac jakies grupowe spotkanie
Smutno Ci Pięknaa ;> ? Pisz śmiało tylko żeby się nie wydaałoo... bo Młoda mnie Zabije ;D
Poznam kobiete o zainteresowaniach turystycznych kajak, zaglowka, turystyka kampingowa, gory... Mieszkam na stale w Harstad.
Cześć wraz ze znajomymi zostajemy na czas Wielkanocy w Norwegii, nie wyjeżdżamy do Polski. Chcemy pojechać na zachód Norwegii, okolice Preikestolen, Kjerag, Stavanger i może coś jeszcze. Wyjeżdżamy w ...
Chętnie popiszę
Krzysztof J
30-03-2015 00:45
Poznam bliską przyjaciolke w celu milo wspolnie spedzonego czasu,interesuje mnie dluzsza znajomosc a co dalej czas pokaze mozemy nawet razem zamieszkac u mnie.Chcialbym poznac kobiete zainteresowaną ...
Witam poznam koleżankę a może coś więcej,,, czas pokaże
Witam mam pytanie cz jest ktoś kto mieszka w tromso,ja mam dość zgiełku i ciągłej pogoni chcę odpocząć i żyć spokojnie
Witam mam pytanie cz jest ktoś kto mieszka w tromso,ja mam dość zgiełku i ciągłej pogoni chcę odpocząć i żyć spokojnie
Hej Od nie dawna jestem w Norwegii i szukam koleżanek
Jak w temacie !!!
Rafal A
23-03-2015 18:46
Witam.Poznam kobietę do niezobowiazujących spotkań.Możemy pojsc do klubu,restauracji,na spacer,kino,czy prosto do łózka.Nie wymagam duzo,tylko dyskrecji,higieny.Troche o mnie,Mam około 30 lat,Jestem ...
nowy sposob na zwiekszenie ilosci tematow taki nowy design na nowym forum
Szukam kolezanek z Sandefhord.jestem tu nowy i weekendy są tu tragiczne,jeżeli wiecie co mam na mysli.Rejony piekne ale nie ma z kim podrózować.Jeżeli jestes ciekawą osobowoscią to pisz smialo,moze ...
Witam, lata ktoś z piszczałką po lasach? Porsgrunn, Skien i okolice. z Chętnie spotkam się by pochodzić razem i wymienić doświadczenia. Jak ktoś zna ciekawe miejsca, to zapraszam do wymiany ...
http://zakreceniswiatem.blogspot.co.uk/ Zapraszam na polskiego bloga dotykającego spraw ważnych dla wszystkich polskich emigrantów, nieważne w których częściach świata się znajdują. Dopiero ...
Szukam znajomej
Witam, Może post brzmi dość desperacko, ale chętnie czasem gdzieś wyjdę. Zwyczajnie brakuje zwykłych znajomych, kontaktu, telefonowania i spotkań. Kręgle, bilard, kawa, czy posiedzenie w domu, ...
Witam Mieszkam w Oppland od paru miesięcy,milo by było poznać nowe osoby i wyskoczyć z kimś na kawkę Pozdrawiam
Witajcie,jest tutaj ktoś z okolic Asker Borgen? Piszcie bo nudy na maxa a w grupie raźniej
Czy jest tu Ktoś, kto ma ochotę pogadać,popisać tak po prostu, bez żadnych oczekiwań i ciśnień. Spotkać się na kawę, spacer, piwo... whateva... Okolice Oslo/Jessheim. Błagam, bo umrę z nudów
Siemanko, zapraszam wszystkich do zapisow na trzeci paintball w drammen koszt to 160 kr osoba, zapisy sa prowadzone na facebooku tutaj link paintball odbedzie sie 21.03.2015 czyli za niecale 3 ...
szukam milego towarzystwa na wspolny spacer i mila rozmowe
Sprawa jest moim zdaniem ciekawa z socjologicznego punktu widzenia i choć odpowiedź na postawione pytanie została już dawno udzielona, to dla higieny psychicznej tego forum postanowiłem ten watek ...
Poszukuję koleżanki z Bergen
Witam szukam kobiety cel niezobowiazujaca znajomosc wspolne spedzanie czasu wolnego . Jestem z okolic Oslo i chetnie sie z jakas fajna kobieta umowie na dobra lampke wina . Mam 40 lat i duzo wolnego ...
cyc cyc
26-02-2015 08:31
Witam mam 23lata, jak w temacie z chęcią poznam dziewczynę z oslo która będzie miała ochotę wyjść gdzieś czy spędzić trochę czasu razem.
Witam szukam dziewczyny kobiety w celu nawiazania fajnych relacji znajomosci . Czy jest jakas chetna pojsc na jakas dobra kawke i fajie porozmawiac ? Mieszkam w Oslo wiek 39 lat jestem otwarty na ...
Czesc Jestem w Norwegii, a konkretnie w Asker, od 2 tygodni i oprócz mojego chlopaka nie mam tu nikogo. Szukam kolezanek, chetnie wybiore sie na kawe i jakies ploteczki jakies chętne?
Witam Jestem w Norwegii od 3 miesiecy i poszukuje kolezanek. Mieszkam niedaleko Tønsberg. Jesli ktoras mialaby ochote wyskoczyc na kawke i pogadac prosze o odzew pozdrawiam
Agnieszka ...
22-02-2015 19:34
Hej, dziewczyny może któraś z Was tak jak ja ma ochotę poznać fajne koleżanki, żeby spotkać się na spacer, kawę z dziećmi bądź bez
Witam tydzień temu przyjechałem do Norwegi , z miłą chęcią poznał bym kogoś nowego najchętniej z Oslo
Hej na imię mm Mateusz, jestem już w Norwegii ponad 2 mc-e i z chęcią nawiąże nowe znajomości! Zainteresowanych proszę o kontakt na priv ps. Norwegia jest piękna i ogromna lecz proszę nie zrażać ...
Szukam koleżanek/kolegow tez/ w Drøbak i okolicy.Mieszkam tutaj od lipca zeszlego roku i nie mam do kogo sie odezwac/-po polsku/lub po prostu napic się kawki. Mam 44 lata.
na Razie nie mam jakiegoś ustalonego miejsca z którego mogły by zainteresowane osoby razem się spotkać w jednym miejscu i po prostu jechać wspólnie ruszyć rowerem przed siebie. Rzucam hasło ...
szukam znajomych w kongsberg jezeli ktos tu mieszka dajcie znac ,pozdro!!!
Szukam znajomych skien porsgrunn
Jestesmy z Arendal i chetnie poznamy nowych ludzi z okolic i nie tylko
Olga J.
13-02-2015 16:58
Ja niestety nie dam rady ani dzisiaj ani jutro miłego spotkania!
Witam, czy jest ktoś może z okolic Askim i lubi aktywnie spedzac czas )? Bieganie, siłownia, basen, cokolwiek.. : p Bądź czy mieszka tu ktoś kto sie po prostu nudzi ?? Pozdroo
yO! Jacykolwiek Polacy w Rejonie VestFold z własnym Studiem Nagrań Trudniący się Rapem?
Szukam kogoś kto robi hybrydy w Ski ! I było by miło znaleźć jakąś bratnią duszyczkę chętną spędzać aktywnie czas np. Na siłowni
Szukam znajomość w okolicach Melbun
Hej Samemu w nowym miescie troche psycha siada wiec z checia nawiaze kontakt z polakami... Moze jakas imprezwka w weekend ?
Ludzie odezwijcie sie
Mirek Biłek
04-02-2015 13:31
Siemka. Jak w tytule. szukam znajomych w tej pipidówce
Witam Was, Tak jak w temacie, poszukuje znajomosci, kogos na kawe, itp. Kløfta i okolice Pozdrawiam
co wy na to, czy też macie problemy z ułożeniem sobie życia na emigracji? byście uczestniczyli w takim show?
Witam... Szukam pozytywnych koleżanek na ploteczki zakupy kawusie ))
hej szukam znajomych okolice spedeberg askim
Karol asdasdasdas
31-01-2015 02:15