Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(856 niezalogowanych)
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
"ruch w interesie"- wymyślił Grześ203 (nie jestem pewny na 100% tego) ale pasuje doskonale.

@Gabriel Przyjemne i miłe oczywiście, ale dla tych co leczą sobie kompleksy pisząc gdzie popadnie co popadnie dając upust swoim problemom i frustracją życia prywatnego.
Przynajmniej tutaj czują się lepsi i "mondżejsi".

Swoją drogą jak bardzo trzeba mieć wyprany mózg aby wszędzie widzieć zapędy reżimowe?

U mnie dziś pierwszy wschód słońca w tym roku to idę sie delektować widokiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Zuzu napisał:
... dla tych co leczą sobie kompleksy pisząc gdzie popadnie co popadnie dając upust swoim problemom i frustracją życia prywatnego.

Swoją drogą jak bardzo trzeba mieć wyprany mózg aby wszędzie widzieć zapędy reżimowe
No popatrz popatrz ...Nareszcie napisałeś coś o SOBIE...
Jednak nie dziwię się Twojemu stanowi...negacji wszystkiego w koło...
Wszak dopiero dzisiaj zobaczysz pierwszy raz słońce...od tak długiego czasu...
Przeżyłeś... cały ..mniej zdrowy... są ponoć i tacy , co tego dnia nie dożywają .
Zwłaszcza w Tromso...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
gabriel napisał:
Zuzu napisał:
... dla tych co leczą sobie kompleksy pisząc gdzie popadnie co popadnie dając upust swoim problemom i frustracją życia prywatnego.

Swoją drogą jak bardzo trzeba mieć wyprany mózg aby wszędzie widzieć zapędy reżimowe
No popatrz popatrz ...Nareszcie napisałeś coś o SOBIE...
Jednak nie dziwię się Twojemu stanowi...negacji wszystkiego w koło...
Wszak dopiero dzisiaj zobaczysz pierwszy raz słońce...od tak długiego czasu...
Przeżyłeś... cały ..mniej zdrowy... są ponoć i tacy , co tego dnia nie dożywają .
Zwłaszcza w Tromso...

Widać nigdy nie zrozumiesz o co mi chodzi, a ty wraz z innym usiłujecie tłumaczyć i wmawiać mi oraz sobie to, że chce tu cenzury jak za PRL. Przynajmniej masz SWÓJ argument, który od dziecka miałeś wpajany, że każdy chce władzy i kontroli nad społeczeństwem czy społecznością w tym przypadku.

W Tromso to mieszkają południowcy mam tam jedyne 920km drogą lądową na południowy-zachód.Ot kilkutygodniowa zimowa wycieka na którą nikt nie chciał się wybrać, a można zobaczyć najdalsze zakątki NO i poznać nowych ludzi. Miejsce tak odległe że tu obcokrajowców praktycznie nie ma.
Widzisz ja podchodzę do tego z myślą że coś nowego, ciekawego, innego się zobaczy, a nie ciemno, zimno, do domu daleko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Zuzu napisał:
"ruch w interesie"- wymyślił Grześ203 (nie jestem pewny na 100% tego) ale pasuje doskonale.

Przynajmniej tutaj czują się lepsi i "mondżejsi".

Swoją drogą jak bardzo trzeba mieć wyprany mózg aby wszędzie widzieć zapędy reżimowe?

U mnie dziś pierwszy wschód słońca w tym roku to idę sie delektować widokiem.

może i grześ 102 coś tam wymyślił, w każdym bądź razie jak ja to napisałem tydzień temu

"a tam zaraz ubliża. większość kobiet i tak uważa, że najważniejszy jest ruch w interesie"

to to się stało powszechne, podobnie jak i mondry
przynajmniej rozumiem dlaczego do tej pory wszystko tak czarno widziałeś. może ze wschodem słońca coś ci się rozjaśni. nadzieja zawsze umiera ostatnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
jasta102 napisał:
Zuzu napisał:

może i grześ 102 coś tam wymyślił, w każdym bądź razie jak ja to napisałem tydzień temu

"a tam zaraz ubliża. większość kobiet i tak uważa, że najważniejszy jest ruch w interesie"

to to się stało powszechne, podobnie jak i mondry
przynajmniej rozumiem dlaczego do tej pory wszystko tak czarno widziałeś. może ze wschodem słońca coś ci się rozjaśni. nadzieja zawsze umiera ostatnia

te kobiety co mają "ruch w interesie" to maja klientów którzy mają "interes w ruchu"

no to jeszcze słońce dzisiejsze dorzucę
:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Zuzu napisał:
...Widać nigdy nie zrozumiesz o co mi chodzi, a ty wraz z innym usiłujecie tłumaczyć i wmawiać mi oraz sobie to, że chce tu cenzury jak za PRL. ....
Pieprzysz głodne kawałki...
CENZURA TO CENZURA... i nie wmawiaj tu nikomu naleciałości...poprzedniego systememu bo widać , iż mało o tamtym systemie z własnego życia wiesz...! .
Oraz nie udowadniaj , iż Moderowanie forum to nie jest żaden reżim...
Bo jest takie forum gdzie za użycie danym w zdaniu słowa >norek<zostaje się bezwzględnie przez moderatora banowanym ...
A na innym forum za udowodnienie moderatorowi , że nie pisze prawdy i forsuje swoje widzimisię , ...dostaje się ...>BAN DOŻYWOTNI<...
To co Ty "Zuzu" chcesz Udowodnić ....
Że czarne to białe.... czy że białe to jednak czarne...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
gabriel napisał:
Zuzu napisał:
...Widać nigdy nie zrozumiesz o co mi chodzi, a ty wraz z innym usiłujecie tłumaczyć i wmawiać mi oraz sobie to, że chce tu cenzury jak za PRL. ....
Pieprzysz głodne kawałki...
CENZURA TO CENZURA... i nie wmawiaj tu nikomu naleciałości...poprzedniego systememu bo widać , iż mało o tamtym systemie z własnego życia wiesz...! .
Oraz nie udowadniaj , iż Moderowanie forum to nie jest żaden reżim...
Bo jest takie forum gdzie za użycie danym w zdaniu słowa >norek<zostaje się bezwzględnie przez moderatora banowanym ...
A na innym forum za udowodnienie moderatorowi , że nie pisze prawdy i forsuje swoje widzimisię , ...dostaje się ...>BAN DOŻYWOTNI<...
To co Ty "Zuzu" chcesz Udowodnić ....
Że czarne to białe.... czy że białe to jednak czarne...

Wystarczy mi że słyszę co chwila takie wypowiedzi i żyję w otoczeniu ludzi przesiąkniętych tamtym ustrojem, widzących wszędzie spisek i zamach na wolność słowa.
Twoje wypowiedzi tylko to potwierdzają, na dodatek usiłujesz wszystkim wmówić że chce aby ktoś za użycie słowa "norek" był banowany lub za to że ma inne zdanie niż moderator.

Nic nie chce udowadniać, to porostu widać że co niektórzy obrali sobie za cel pokazania się w każdym temacie tylko po to aby zaistnieć. Pisanie bredni kompletnie nie na temat, to nie to samo co mieć inne zdanie niż takie które miał na myśli zakładający temat.
Tak samo jak prywatna kłótnia dwóch użytkowników całkowicie nie w temacie którą sobie mogą prowadzić na priv.
Moderator powinien być od trzymania porządku na forum , ostrzegania, banowania skrajnych przypadków, po prostu trzymania się regulaminu,a nie od zostawiania tych treści i użytkowników które są zgodne z jego widzi misie.

Strach przed totalitaryzmem (jaki według ciebie na jest dwóch innych forach o NO) prowadzi do anarchii.
Luz i wolność słowa zostały już dawno minięte i coraz częściej widać chamstwo i obelgi w mniej lub bardziej wyrafinowany sposób.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Zuzu napisał:
... Luz i wolność słowa zostały już dawno minięte i coraz częściej widać chamstwo i obelgi w mniej lub bardziej wyrafinowany sposób.
To że jest tutaj luz , to chwała temu Właścicielowi Portalu , choć nie do końca z tym luzem to prawda ...
Bo w Bardzo skrajnych przypadkach jednak Ingeruje , choć tego tak spektakularnie nie widać...

A TO , ŻE GOŚCI NIERAZ TUTAJ CHAMSTWO , TO NASZA WINA A NIE BRAKU MODERATORA...

Powtórzę się któryś raz , był czas na tym Forum , że Sami bez moda , dawaliśmy sobie radę z nadmiernym chamstwem co poniektórych...
I forum istnieje pomimo , że wyrocznie ..zapowiadały Totalny Koniec...

To Forum to tylko marginalny dodatek do całego przedsięwzięcia jakim jest portal Moja Norwegia ...
To Istny Kombinat... na marginesie którego , możemy właśnie robić to co robimy , w granicach współczesnej przyzwoitości...

Ot i tyle Panie ..."Zuzu"... a tak przy okazji... skąd się zerwałeś...
I jakie inne nicki masz na pozostałych forach... A może Ty jesteś razem z Tym drugim...> W< coś tam cichociemnym z innego forum ...
Którzy mącą bo żal im tej Naszej Swobody...!?.
HĘ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
gabriel napisał:
Zuzu napisał:
... Luz i wolność słowa zostały już dawno minięte
.

.

A TO , ŻE GOŚCI NIERAZ TUTAJ CHAMSTWO , TO NASZA WINA A NIE BRAKU MODERATORA...

Ot i tyle Panie ..."Zuzu"... a tak przy okazji... skąd się zerwałeś...
I jakie inne nicki masz na pozostałych forach... A może Ty jesteś razem z Tym drugim...> W< coś tam cichociemnym z innego forum ...
Którzy mącą bo żal im tej Naszej Swobody...!?.
HĘ...

Oczywiście że wina użytkowników nie mod-a, mod po prostu by czyścił takie kwiatki i czasem przypomniał co niektórym że przeginają i tyle.

Nie bywam na innych forach o NO, jedyne co o nich wiem to że są, a wszelki info na ich temat mam stąd. Nie bawie się w inwigilacje, podchody itp.

Swoboda ok, ale są tacy co tej SWOBODY nadużywają i zachowują się jak dzicz wypuszczona z klatki. Skrajność działań zrządzających tym bagienkiem w którąkolwiek stronę nic dobrego nie przyniesie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(czlowiek)
Wiking
Mysle, ze inteligencja miedzyludzka moze sie obejsc bez moderatora. Ktokolwiek by nie byl zawsze znajdzie swojego pogromce, ktory go zawstydzi i sprowadzi na ziemie.
Ps. a jesli chodzi o slawne pojecie, ktore oddaje i blogoslawi cala te klotliwosc na forum to zauwazylem to tu:
www.mojanorwegia.pl/forum/view/dyskusja_...259/forum.html#76417
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok