gabriel napisał:
Zuzu napisał:
...Widać nigdy nie zrozumiesz o co mi chodzi, a ty wraz z innym usiłujecie tłumaczyć i wmawiać mi oraz sobie to, że chce tu cenzury jak za PRL. ....
Pieprzysz głodne kawałki...
CENZURA TO CENZURA... i nie wmawiaj tu nikomu naleciałości...poprzedniego systememu bo widać , iż mało o tamtym systemie z własnego życia wiesz...! .
Oraz nie udowadniaj , iż Moderowanie forum to nie jest żaden reżim...
Bo jest takie forum gdzie za użycie danym w zdaniu słowa >norek<zostaje się bezwzględnie przez moderatora banowanym ...
A na innym forum za udowodnienie moderatorowi , że nie pisze prawdy i forsuje swoje widzimisię , ...dostaje się ...>BAN DOŻYWOTNI<...
To co Ty "Zuzu" chcesz Udowodnić ....
Że czarne to białe.... czy że białe to jednak czarne...
Wystarczy mi że słyszę co chwila takie wypowiedzi i żyję w otoczeniu ludzi przesiąkniętych tamtym ustrojem, widzących wszędzie spisek i zamach na wolność słowa.
Twoje wypowiedzi tylko to potwierdzają, na dodatek usiłujesz wszystkim wmówić że chce aby ktoś za użycie słowa "norek" był banowany lub za to że ma inne zdanie niż moderator.
Nic nie chce udowadniać, to porostu widać że co niektórzy obrali sobie za cel pokazania się w każdym temacie tylko po to aby zaistnieć. Pisanie bredni kompletnie nie na temat, to nie to samo co mieć inne zdanie niż takie które miał na myśli zakładający temat.
Tak samo jak prywatna kłótnia dwóch użytkowników całkowicie nie w temacie którą sobie mogą prowadzić na priv.
Moderator powinien być od trzymania porządku na forum , ostrzegania, banowania skrajnych przypadków, po prostu trzymania się regulaminu,a nie od zostawiania tych treści i użytkowników które są zgodne z jego widzi misie.
Strach przed totalitaryzmem (jaki według ciebie na jest dwóch innych forach o NO) prowadzi do anarchii.
Luz i wolność słowa zostały już dawno minięte i coraz częściej widać chamstwo i obelgi w mniej lub bardziej wyrafinowany sposób.