Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

zerwanie umowy - Norwegia

12 Posty
Piotr Mazur
(karpik)
Wiking
Chciałbym rozwiązać umowę z Telenorem na internet(mam go już 3 lata) Czy mogę to zrobić przez internet?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(MaW)
Wiking
Powiniennes miec te ewentualnosc opisana w warunkach umowy ale osobiscie nie sadze abys mogl wypowiedziec umowe przez internet. Nawet zadzwonic pewnie nie wystarczy. Biorac pod uwage wlasne perypetie z T. radze Ci abys wyslal wypowiedzenie listem poleconym.
Wtedy nie bedzie mozliwosci "podoic" Cie jeszcze przez nastepny miesiac bo "...my nie dostalismy zadnego listu!...".
Potem jeszcze odczekasz okres wypowiedzenia (2 albo 3 miesiace) i jestes "wolny"...
Pozdrawiam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Oj u mnie bylo zupelnie inaczej... Mielismy Telenora przez kilka lat ale internet maja do dupy moim zdaniem wiec zmienilismy na internet z firmy Get z ktorej tez mamy telewizje i kupujac internet przez internet na stronie get zaznaczylismy opcje ze chcemy zeby oni za nas zalatwili sprawe rozwiazania umowy z poprzednim dostawca i w tym celu musielismy napisac kto jest tym dostawca i numer umowy jaki z nimi mamy.Po jakims czasie z telenoru dostalismy ostatni rachunek za internet na kwote 0 koron i na tym sprawa sie skonczyla-oczywiscie zawsze wszystkie rachunki byly na biezaco placone. Odbylo sie to bardzo sprawnie i bez kilkumiesiecznego wypowiedzenia.
Zycze aby i Tobie tak sie udalo ale przez internet, wydaje mi sie ze nie mozna zrezygnowac z uslug, chociaz moze na min side na telenor.no... Ale niewiem najlepiej przejsc sie do najblizszego sklepu np. elkjøp albo ekspert
Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok