Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Banzai 4G internet - Norwegia

Czytali temat:
Marta S (623 niezalogowanych)
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
zakupilem i czekam na modem ale z ciekawosci sprawdzilem na fb co ludzie mysla i troszke sie przestraszylem... Podobno jest tragedia... Czy ktos mial z tym do czynienia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
rhplus napisał:
zakupilem i czekam na modem ale z ciekawosci sprawdzilem na fb co ludzie mysla i troszke sie przestraszylem... Podobno jest tragedia... Czy ktos mial z tym do czynienia?...nie chcę Cię smucić...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Zastanawia mnie dlaczego sprawdziłeś opinie innych, dopiero po zakupie.
Byłam przekonana , że informacje na temat rzeczy,którą mamy w planach nabyć, zbiera się przed zakupem a nie po
Ja tak mam, no ale jak widać, nie każdy
Będzie nauczka na przyszłość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
4G hmmmm o ile wiem to system GSM, więc warunki atmosferyczne i odległość od nadajnika mają znaczenie, a dane jakie podaje operator są czysto teoretyczne (max jak zawsze).

Na przyszłość to trochę oleju sobie wlej do głowy i sprawdzaj umowę bo na bank masz tam zapis o tym jaki jest przesył teoretyczny i rzeczywisty, no i powinieneś mieć jakiś okres próbny...........

szyderczy śmiech i sarkazm pozostawię dla siebie........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Zuzu napisał:
4G hmmmm o ile wiem to system GSM

szyderczy śmiech i sarkazm pozostawię dla dla siebie........

a to typowa reakcja większości Polaków na nowinki opowiadali mi kiedyś starsi ludzie jak to Polaki przed II wojną na widok roweru klękali wykonując znak krzyża. nowojorski Nowy Dziennik opisywał i podawał numer akt sprawy jak to w Wielkopolsce lat 20 XX wieku przyjechał sobie Niemiec do znajomych i poszedł na spacer po polach ubrany w czarny surdut i kapelusz. długo nie pożył bo okoliczne chłopy widłami go zadźgali myśląc, że diabła upolowali, no bo krzyczał w jakimś nie znanym im języku
szyderczy śmiech
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
jasta102 napisał:
Zuzu napisał:
4G hmmmm o ile wiem to system GSM

szyderczy śmiech i sarkazm pozostawię dla dla siebie........

a to typowa reakcja większości Polaków na nowinki opowiadali mi kiedyś starsi ludzie jak to Polaki przed II wojną na widok roweru klękali wykonując znak krzyża. nowojorski Nowy Dziennik opisywał i podawał numer akt sprawy jak to w Wielkopolsce lat 20 XX wieku przyjechał sobie Niemiec do znajomych i poszedł na spacer po polach ubrany w czarny surdut i kapelusz. długo nie pożył bo okoliczne chłopy widłami go zadźgali myśląc, że diabła upolowali, no bo krzyczał w jakimś nie znanym im języku
szyderczy śmiech

www.pown.it/1681
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok