Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2491 niezalogowanych)
1434 Posty

(gama28)
Maniak
zybi kapusta napisał:

zależy od zakresu jaki łapie pilot, w instrukcji tez powinna być podana lista urządzeń [/quote]

oczywiscie pilot zakupiony w norge bedzie mial w rozpisce polski polsat cyfrowy! [/quote]

Hahaha!
A ja się wczoraj zakręciłam i napisałam, że do Polsatu nie używamy, i się pomyliłam mąż mi właśnie uświadomił, jaka inteligentna jestem. Pilot kupiliśmy tu w Norwegii za prawie 1000 nok. Działa z Polsatem cyfrowym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Gama.....na miłość boską , nie mieszaj mi już w głowie.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
To żeby już nie mieszać piszę:
W Norwegii można kupić za ok 1000 nok pilot uniwersalny Ligitech Harmony 555, ma bardzo szeroki zakres w tym Polsat Cyfrowy. Jest naprawdę dobry!!! Skąd wiem? Bo używam od czterech lat. Teraz jest jasno i na temat Nie wiem, jak mogłam wczoraj zapomnieć, że używamy go do Polsatu To wszystko ta ciąża
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
gama28 napisał:
W Norwegii można kupić za ok 1000 nok pilot uniwersalny Ligitech Harmony 555, ma bardzo szeroki zakres w tym Polsat Cyfrowy. Jest naprawdę dobry!!! Skąd wiem? Bo używam od czterech lat. Teraz jest jasno i na temat Nie wiem, jak mogłam wczoraj zapomnieć, że używamy go do Polsatu To wszystko ta ciąża

Ale ja mam Cyfrę plus......to wszystko jedno? , pilot też będzie pasował.....?

Szczęśliwego porodu......bo chyba już nie długo, prawda?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
Pilot Harmony 555 ma baze pilotow na necie u producenta. Obsluguje wszytstkie typu urzadzen ktore urzywaja pilota. Jak do tej pory nie mialem problemu z jakims urzadzeniem zeby nie dzialalo na tym pilocie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Mąż tu już ryczy na mnie prawie: do wszystkiego jest ten pilot, do Cyfry TEŻ, 3 tyg do porodu...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
wilk stepowy skrev:
gama28 napisał:

Ale ja mam Cyfrę plus......to wszystko jedno? , pilot też będzie pasował.....?

Szczęśliwego porodu......bo chyba już nie długo, prawda?
BO ZA WIELE BREDNI PISZESZ.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
Interpretacja dla nielicznych.
Chodzi ze Gama28 brednie pisze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
gama28 napisał:
Mąż tu już ryczy na mnie prawie: do wszystkiego jest ten pilot, do Cyfry TEŻ, 3 tyg do porodu...

Ok......
Już o nic lepiej nie pytaj męża.....

Teraz już wszystko wiem od Darkanorge , dziękuję

Ufffff......nareszcie jestem mądra......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok