Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
JU Frankowski Boguslaw Skowron (1733 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:...P.S gdybyś dalej nie rozumiał to to pierwsze na zielono to twoja wcześniejsza wypowiedź, kiedy jeszcze nie widziałeś różnicy pomiędzy wymianą koła a opony
Ech... "jasta102"..jasta ...Ty naprawdę nadajesz się jedynie na posyłki do sklepu , po kawałek ciasta...
CYTUJESZ COŚ ...czego w ogóle nie rozumiesz ...
Dlatego proponuję Tobie , powrót do "korzeni" i przeczytania całej dyskusji jeszcze raz ,jednak powoli i dokładnie ...!!! tak ze zrozumieniem czytanego tekstu ...
Może wtedy załapiesz o co Mi chodziło w tym zielonym cytacie , zaprezentowanym przez Ciebie ...
Niemniej pozdrawiam i Na zdrowie ...
A z tym analem to proponuję ZWAŻAĆ CO I DO KOGO KIERUJESZ DANY TEKST...
Wyobraź sobie ,że są osoby które pewnych zwrotów NIE TOLERUJĄ mimo wszystko...!!!
Napiszę tak ...:
MASZ SZCZĘŚCIE ,że rozpoczął się wielki tydzień ... inaczej było by wielkie bagno w związku z Twoją analną sugestią ...
I TYLE MAM DO CIEBIE ... siądź sobie w zaciszu z dala od komputera i przemyśl Swoje niektóre Osobiste wycieczki , jeżeli chcesz dalej prowadzić luźną dyskusję na jako takim kulturalnym poziomie ...
Pamiętaj przy okazji jedno ... Ja też z racji pracy w budownictwie przez KILKADZIESIĄT LAT , zwłaszcza w ciężkiej Komunie , POTRAFIĘ POJECHAĆ PO GOŚCIU jak po najgorszej SZMACIE...!!! .
A jednak tego nie robię...
Nie nadwyrężaj tego Mojego postępowania , bo uważam IŻ jesteś o trzy poziomy wyżej niż niejeden kmiotek który Tu od czasu do czasu sobie sfrustrowany BLUZGA...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
qantan napisał:
Zuzu napisał:
Kombinować nie radze szkoda samochodu i zdrowia,lepiej zapytać się kogoś kto ma pojęcie na ten temat, a dlaczego?
Ot taka drobna sprawa jak śruby do kół, do aluminiowych felg muszą być specjalne stożkowe śruby i te od zimowych kół(jeśli są stalowe te koła) mogą sie nie nadawać i nawet po dokręceniu mogą sie poluzować i odkręcić nawet.......skutki można se wyobrazić.

Skąd jesteś może jakiś fachowiec (od strzyżenia owiec ) z okolicy na forum jest i poradzi coś na miejscu?
Tudzież kumaty sąsiad za dobrą kawę coś poradzi.

Choć znając tubylców to pod wiatr założy koła i śruby pogubi.

Masz rację Zuzu,śruby do felg aluminiowych i stalowych różnią sie ale nie tylko stożkiem ale i dłógością....poprostu "alus" ma większą grubośc w miejscu osadzenia śróby.....ale nie wszyscy muszą wiedzieć wszystko....

a jednak długość ma znaczenie tyle że już po zabiegu jest.

No jak autorka napisała wilk syty i owca cała, karawana jedzie a psy szczekają (jasta i gabryś)

smacznego jajka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok