Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

czy to normalne w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
(562 niezalogowanych)
2 Posty
piotr faron
(farikus78)
Wiking
Witam czy to normalne w norwegii ze jak kupuje sie meble w sklepie to trzeba dlugo na nie czekac ? kupilismy stol z krzeslami w sklepie Skeidar i powiedziano nam ze musimy poczekac mioesiac na odbior , ok to nawet nam pasowalo bo akurat mielismy za miesiac sie przeprowadzac do swojego nowego domu. Miesiac minol nikt nie zadzwonil , poltora miesiaca minelo zadnej odpowiedzi dwa miesiace minely nic wiec pojechalismy do sklepu i pytamy sie ,ile mamy na to jeszcze czekac zblizaja sie Swieta i jest to nama potrzebne bo rodzina przyjezdza , uslyszelismy odpowiedz przed Swietami albo po Swietach beda, jezeli nam sie to nie podoba ze musimy tak dlugo czekac to moga nam zwrocic pieniadze RECE OPADAJA slyszac takie slowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Wez pieniadze i kup inne meble, lub w innym sklepie.
Ja sie zawsze pytam, czy maja na skladzie. Jak nie maja to tylko mowie, ze maja mnie powiadomic, jak dostana. Albo tez rezerwuje lecz nic nie place dopoki nie otrzymam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
Tak jest niestety w wielu sklepach z meblami, ale Skeidar jest pod tym wzgledem gorszy niz reszta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Veileder napisał:
Tak jest niestety w wielu sklepach z meblami, ale Skeidar jest pod tym wzgledem gorszy niz reszta ...to prawda,też mieliśmy takie cyrki,wzięłam kasę i kupiłam gdzie indziej!Norki są tacy,zero kompetencjii!Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok