Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Radoslaw O (3407 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
JLK21 napisał:
kryss napisał:
maniek -a tak z ciekawosci;to masz staly numer personalny,i czy cie kiedys sprawdzali

moze miec cala rodzine w PL i jak ma staly kontrakt w NO to dostanie staly numer

i tu sie ziomek mylisz......
jestem tu juz 6-ty rok i ciagle mam nr tymczasowy : )
Jedyny minus, to ze musze biegac osobiscie juz od dwóch lat do US zeby odebrac new podatek!
POza tym nie moge wziąć kredytu np, i nie mam karty bankowej, ala mam obsługe internetową : )
Tzn mógłbym wziąc kredyt, ale nie w swoim banku, a gdzie indziej np: na samochód,etc..ca 200tys!

aaaaaaaaaaaaaa umowe mam na stałe, zawsze i kazdej firmie mam stały kontakt, tzn na czas nieokreslony : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
marianek73 napisał:
JLK21 napisał:
kryss napisał:
maniek -a tak z ciekawosci;to masz staly numer personalny,i czy cie kiedys sprawdzali

moze miec cala rodzine w PL i jak ma staly kontrakt w NO to dostanie staly numer

i tu sie ziomek mylisz......
jestem tu juz 6-ty rok i ciagle mam nr tymczasowy : )
Jedyny minus, to ze musze biegac osobiscie juz od dwóch lat do US zeby odebrac new podatek!
POza tym nie moge wziąć kredytu np, i nie mam karty bankowej, ala mam obsługe internetową : )
Tzn mógłbym wziąc kredyt, ale nie w swoim banku, a gdzie indziej np: na samochód,etc..ca 200tys!

aaaaaaaaaaaaaa umowe mam na stałe, zawsze i kazdej firmie mam stały kontakt, tzn na czas nieokreslony : )

dzizasss... wszytsko dokladnie tak... sam napisales ze jestes pendler czyli osoba nie przebywajaca tu na stale!!!!! ziomus hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
tak tak > ziomuś : )
wolisz "polaczek" ?
janek jeszcze pisze "polack".....ale on ma pierdolca

ps: pendler- ja ja ja !

umowa na stałe nie ma tu nic to rzeczy : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok