Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

potrzebuje mechanika pod dom.. Oslo Alna - Norwegia

Czytali temat:
Daniel Tomaszuk Kamil Wisniewski Joanna ... (988 niezalogowanych)
13 Posty
niko hejtfild
(niko_hejtfild)
Wiking
witam. potrzebuje mechanika samochodowego który mógłby podjechac pod dom ponieważ zostawilem auto na 3 tyg na h.ręcznym i mam zblokowane kompletnie tylne koło w berlingo (bęben)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Wojtek30 napisał:
witam. potrzebuje mechanika samochodowego który mógłby podjechac pod dom ponieważ zostawilem auto na 3 tyg na h.ręcznym i mam zblokowane kompletnie tylne koło w berlingo (bęben)
Do tego nie potrzeba ... Żadnego MECHanika ... wystarczy poluzować śruby w tarczy koła /oba tylne/
podnieść na podnośniku tył samochodu , zdjąć koła ... lekko postukać w miejscu wejścia linki ręcznego do bębna , i powinno puścić , można też tą czynność powtórzyć na obudowie tłoczków hydraulicznych , oczywiście , trzeba również poruszać w tym czasie samą tarczą /bębnem/ .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
hehhe purple mechanik

czlowieku od tego recznego > raz jedynka, raz wsteczny po metrze do przodu/tyłu i pusci!
to tylko beben, wiec nie ma ryzyka,ze sie cos zapali.....
oczywiscie osłabisz kapke reczny, ale kogo to.....
takze wbijaj sie do fury i działaj!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
niko hejtfild
(niko_hejtfild)
Wiking
próbowałem juz pare razy wiec nie obejdzie sie bez ingerencji mechanika.
ale dzieki za odkrywczą porade ;p

marianek73 napisał:
hehhe purple mechanik

czlowieku od tego recznego > raz jedynka, raz wsteczny po metrze do przodu/tyłu i pusci!
to tylko beben, wiec nie ma ryzyka,ze sie cos zapali.....
oczywiscie osłabisz kapke reczny, ale kogo to.....
takze wbijaj sie do fury i działaj!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
próbuj do skutku, bo to jedyna rada na tą dolegliwosc!
Daje głowe,ze pusci i ani opona, ani beben nie bedzie do wymiany.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ja bym zdjal kolo i ponaginal troche mlotkiem w beben... u mnie dawno temu bebny same stanely - oba... auto stalo 2 miesiace... i koniec... pol godziny na kolo z mlotkiem... ale poszlo... szorowalo i docieralo sie potem wszystko przez okolo tydzien ale pozniej wszystko okej bylo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
czesio.:* napisał:
ło kurna chata...to i kurs mechanika na ukrainie zrobiłes? czy to bonus dawali do tych "łoryginalnych" kwitów...tir-ówko...
Jesteś Troll ...!!! .
Który używa w chamski sposób , prywatnego... MOJEGO... zdjęcia które jest na Tym forum również ...MOIM... awatarem , Jako Uczestnika Tego Forum ...MN...
---
Jednymi słowy , tym występkiem, kwalifikujesz się pod...FORUMOWEGO OSZUSTA ...
Że nie użyję mocniejszego słowa
Ponad ...DNO...!!!

---
---
Niemniej Miłego tego Nowego 2012 Roku .... zazdrosny mały człowieczku .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
niko hejtfild
(niko_hejtfild)
Wiking
panowie wyluzujcie.. robicie syf na forum. nie mozna tego na prv albo przez moderatora rozwiązac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
Nowicjusz
Wojtek !! przymarzly Ci okladziny zrob troszke ciepelka na bebenki i linki i samo pusci ,dmuchawa lub palniczek gazowy i nie plomieniem a cieplym powietrzem ogrzej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok