Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jaki dekoder do Cyfry+ z Full HD ? - Norwegia

Czytali temat:
Paweł Stawiński Wiktor Kiciński (1061 niezalogowanych)
80 Postów
anna js
(annajs)
Początkujący
chcialabym zakupic dekoder Full HD do Cyfry+ ,czy ktos z was orietuje sie jaki moglabym kupic ? Chodzi mi o to zeby jakosc obrazu byla dobra.Dekoder nie musi miec hard disku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
Michael M.
(SmokWawelski)
Nowicjusz
Mam hd sagema z mozliwoscia nagrywania po podlaczeniu zewnetrzenej pamieci przez usb...
drugi mam z twardzielem Philipsa, ale niestety jego nie mozna kupic tylko wynajac.. oplata 20 pln za miesiac wynajmu...
Czy jest jakas roznica miedzy nimi nie bardzo moge rozeznac bo obydwa odbieraja super... z tym ze ten z twardym dyskiem trzeba co jakis czas oczyszczac ... resetowac z nagran ( chodzi o twardy dysk, zeby sie nie wieszal )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Barbra O...
(Barbarka666)
Wiking
Tylko Pace z pvr .Philips sie chowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Paweł S.........
(Blackblack)
Wiking
Dokładnie, tylko Pace Pvr wchodzi w grę, reszta to śmietnik, pozatym tylko orginał cyfry i nie kupuj innego. Nie orginały nie zawsze przenoszą uprawnienia no i listy kanałów nie aktualizują. Jeśli jeszcze w grę wchodzi splitter, to Sagem nie współpracuje. Dekoder koszt od 500 do 700 zł krzyczą. Co do Philipsa to strasznie długo się włącza i często się wiesza. Jak coś to mam dostęp do wszystkiego ze sprzętu tv-sat tel.46550619
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Michael S
(shumacher)
Wiking
Nie polecam cyfry bo to lipa te dekodery strasznie wolno działają POLECAM Nke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
121 Postów