Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pralko suszarka HOOVER VHW854 ZD POLECAM! - Norwegia

Czytali temat:
Marcin M Alicja Wojciechowska Aro Młody Piotr Rozwód (5089 niezalogowanych)
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Hej,
Jeżeli ktoś z Was decyduje się właśnie na zakup nowej pralki to gorąco polecam właśnie ją.
Jestem mega zadowolona! Lepsze jest tylko Miele, ale na to mnie nie stać obecnie.

www.expert.no/product/product.aspx?identifier=144540

Obecna cena również korzystna.
Testuję ją od 27 grudnia, wszystko na razie na plus!
Polecam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
buniusia79 napisał:
Hej,
Jeżeli ktoś z Was decyduje się właśnie na zakup nowej pralki to gorąco polecam właśnie ją.
Jestem mega zadowolona! Lepsze jest tylko Miele, ale na to mnie nie stać obecnie.

www.expert.no/product/product.aspx?identifier=144540

Obecna cena również korzystna.
Testuję ją od 27 grudnia, wszystko na razie na plus!
Polecam.

no to długo strasznie całe trzy dni, jutro będzie rok prawie

a lepszych sprzętów od tego badziewia co wstawiłaś jest trochę:

www.lefdal.com/product/hvitevarer/vaskem...skemaskin-was32464sn

www.elkjop.no/product/hvitevarer/vaskema...PRICEENGINE_PRISJAKT

www.lefdal.com/product/hvitevarer/vaskem...askemaskin-evo-1672d

www.elkjop.no/product/hvitevarer/vaskema...PRICEENGINE_PRISJAKT
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Słuchaj Józek.
Przeczytaj raz jeszcze co napisałam w pierwszym poście.

Podałeś mi linki do pralek, a ja polecam pralko suszarkę i tego właśnie potrzebowałam,
NIE SAMEJ PRALKI.
Kolejna sprawa jest taka, że w ciągu tych 3 dni doskonale sprawdziłam do czego jest zdolna...
Dobra gospodyni szybko pozna się na dobrym, zadowalającym sprzęcie.

Nadal więc polecam! Za tą cenę mam dwa w jednym i wierz mi działa świetnie.
Ty jeśli masz ochotę polecać swoje sprzęty to załóż sobie na to wątek. O zdanie tu nie pytałam,
jeśli nie zauważyłeś.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Buniusia, mam te sama pralko-suszarke. Dluzej niz ty dziala rewelacyjnie a i cena jest przystepna.
Do jej "wad" mozna zaliczyc dwie - jezeli zrobilmy 8 kg prania, to musimy suszyc na dwa razy. No i jak suszymy, to nie mozemy prac.
Jezeli mialabym na tyle miejsca w domu, to na pewno kupilabym pralke i suszarke osobno, ale nie mam i ta, ktora tu polecilas jest akurat. Zanim dokonalam zakupu, zebralam informacje na temat tego produktu od innych uzytkownikow i zdecydowalam sie.
Rowniez polecam.
Mozna kupic pralke , czy pralko suszarke nawet za 15 tysiecy, jesli ktos ma ochote, ale i tak pranie i proszek musimy nasypac sami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
buniusia79 napisał:
Słuchaj Józek.
Przeczytaj raz jeszcze co napisałam w pierwszym poście.

Podałeś mi linki do pralek, a ja polecam pralko suszarkę i tego właśnie potrzebowałam,
NIE SAMEJ PRALKI.
Kolejna sprawa jest taka, że w ciągu tych 3 dni doskonale sprawdziłam do czego jest zdolna...
Dobra gospodyni szybko pozna się na dobrym, zadowalającym sprzęcie.

Nadal więc polecam! Za tą cenę mam dwa w jednym i wierz mi działa świetnie.
Ty jeśli masz ochotę polecać swoje sprzęty to załóż sobie na to wątek. O zdanie tu nie pytałam,
jeśli nie zauważyłeś.

Nic po za chwal postem tu nie widzę to po pierwsze.
(pozazdrościć prezentu pod choinkę)

Po drugie jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego (odp. masz w poście Hilton).

Po trzecie : trzy dni to kawał czasu i twój autorytet z pewnością wystarczy za opinię jakiegoś cenionego instytutu lub kogoś kto używa tego rok albo dwa. (już pewnie wiesz jak sie włącza to ustrojstwo)

ad "zadowalającym sprzęcie": to podobno "zadowalający" jest wyżej cenione niż "dobry" jeśli chodzi o rankingi wibratorów.........

po "któreś tam" pytać o zdanie nie musisz bo tu jest forum (inne od wszystkich i chuj) i każdy sobie może napisać co chce i gdzie chce bo mamy wolność słowa , równouprawnienie , Afroamerykanów i inne choroby cywilizacyjne....

a teraz ide zrobić pranie nad fiord bo taki jestem alternatywny
i ekologiczny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Nie był to prezent pod choinkę tylko mój kaprys.
Wibrator też mam zadowalający
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
buniusia79 napisał:

Wibrator też mam zadowalający

a to ciekawe dlaczego uszy bolą?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Joseph napisał:

Po drugie jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego (odp. masz w poście Hilton).[/quote]

Nadinterpretujesz dzozefie.
Nie napisalam nic na temat wad techniczych dot. sprzetu. Ten akurat jest bez zarzutu, pierze doskonale i suszy wedle zyczenia.
Jako wady przedstawilam jedynie to, co uwazam za niewygodne, czyli czekanie z polowa prania do suszenia i niemozliwosc prania w chwili suszenia - majac osobno suszarke unika sie tego.
Sprzet sam w sobie jest bez zarzutu i bez sensu sa klotnie, ze cos jest badziewem a cos innego nie.
Na prawde smieszne sa rady osob, ktore wiedza jaki sprzet agd jest najlepszy, jaki telewizor jest najlepszy, jaki telefon, laptop itd.- tylko dlatego, ze to posiadaja
Gdyby w podobnej cenie pralko-suszarek byla dostepna w Norwegii np." beko", to bym kupila, ale nie ma...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok