Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Pawel Pawel (2018 niezalogowanych)
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Przemko napisal
OPTIMUS-a ty mie mądrkuj,bo ci ten łeb rozerwie z tego co widzę to już ci się styki zaczynają jarać
Pewnie zaraz tu wyjedziesz że nie wiesz co to są styki co???i walniesz znowu jakimś linkiem z encyklopedi
[/quote]

Ocknal sie dyzurny idiota, Przemko czy jak ci tam.
Ile myslales nad ta cieta riposta? i skad wiesz o mozliwosci pekniecia "lba" z autopsii?
Wiem co to styki - "styka" na ciebie popatrzec i natychmiast wiemy, ze mamy do czynienia z wioskowym glupkiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Optimus ty powinieneś się przejść do biedronki,położyć łeb na wadze i nacisnąć sobie BURAK ty wirtualny zabijako
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Przemko napisał:
Optimus ty powinieneś się przejść do biedronki,położyć łeb na wadze i nacisnąć sobie BURAK ty wirtualny zabijako

Jest i pierwotniak Z przyczyn tech, wizyta w biedronce moze byc utrudniona , ale chetnie cie odwiedze w Remie 1000 dawaj dalej juz osiagniles apogeum. Teraz tylko w dol.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(XXlimonkaXX)
Początkujący
Fajnie się Was czyta jakby nie było
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
zx zx
(bergenmarekk)
Stały Bywalec
ah te limonki Optimus tez kiedys tylko czytal a teraz dostaje bonusy od moderatora.Chlop dobry mimo ze biedak musial sie usamodzielnic w wieku 3 lat W wieku 25 juz emeryturke wypracowal a teraz zapewnia uzytkownikom mn rozrywke.pozdro optimus
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
bergenmarekk napisał:
ah te limonki Optimus tez kiedys tylko czytal a teraz dostaje bonusy od moderatora.Chlop dobry mimo ze biedak musial sie usamodzielnic w wieku 3 lat W wieku 25 juz emeryturke wypracowal a teraz zapewnia uzytkownikom mn rozrywke.pozdro optimus

Ano dziekuje, chetnie bym cos dostal od moderatora ale ten moderator to troche pala wiec i bonusow skapi. Co do wieku mam umowny( latwiej wyrywac) W rzeczywistosci jestem w wieku slusznym.
pzdr. wzajemne.

edit. Zapomnialem dodac, ze jestem prowokatorem i zagniazdownikiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
OPTIMUS ja bym jeszcze wiele dodał tylko szkoda juz mi czasu na ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Przemko napisał:
OPTIMUS ja bym jeszcze wiele dodał tylko szkoda juz mi czasu na ciebie

A ja tobie bym dodal synapsow. Bo leb duzy a widac po postach , ze miejsca w nim dosc.
Gdybys mial mozg podejrzewal bym cie o gąbczaste zwyrodnienie a tak pozostaje prawdopodobienstwo graniczace z pewnoscia, ze jestes kretynem z urodzenia. Dzieki ustawicznej pracy nad soba co jest udokumentowane vide: posty, osiagnales poziom rozwoju ameby.
Przyznam ze odkad cie znam nie przupuszczalem, iz zajdziesz tak daleko.
Pozostaje trzymac za ciebie kciuki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Trzymaj trzymaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj