Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

problem z dostawcom energii - Norwegia

Czytali temat:
(1450 niezalogowanych)
6 Postów

(olo22)
Wiking
a chodzi dokladnie oto ze przychodzom panowie z tronder energii i wchodzom na na linie i stwierdzajom blond w uziemnieniu przyslali raport i dali termin na likwidacje tego zglosilem sie do elektrykow i czekam juz ponad 3 tyg na nich. ostatnio dostalem upomnienie od tronder energii ze oni czekajom na raport zwrotny czy jest jusz to zrobione.i pytanie co mi grozi ze strony dostawcy jezeli nieogarne tego w terminie ktury jusz itak minol.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
moim zdaniem nic ci nie grozi jezeli poinformowales ich ze zamowiles ellektrykow... i masz konkretna date kiedy oni przyjda...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Karol Wąsowicz
(Karol21)
Wiking
Ja pier**** człowieku, normalnie nie zwracam uwagi na takie rzeczy, ale Twojej wypowiedzi nie da się normalnie przeczytać. Najpierw popracuj nad gramatykOM, później zamów elektrykUF.

Pozdro!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
olo22 napisał:
a chodzi dokladnie oto ze przychodzom panowie z tronder energii i wchodzom na na linie i stwierdzajom blond w uziemnieniu przyslali raport i dali termin na likwidacje tego zglosilem sie do elektrykow i czekam juz ponad 3 tyg na nich. ostatnio dostalem upomnienie od tronder energii ze oni czekajom na raport zwrotny czy jest jusz to zrobione.i pytanie co mi grozi ze strony dostawcy jezeli nieogarne tego w terminie ktury jusz itak minol.

no kurwa, zeby nie było ze sie czepiam.....

Tobie kurwa odciąc ten prad powinni i to dozywotnio!
Chłopie jaki mozna robic takie błedy?
Kurwa i jak ty masz sie nauczyc norweskiego, bądz angielskiego, lub jakiegokolwiek jezyka, kiedy ty zdania nie umiesz skleic po polsku( ojczysty jezyk)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiec uwazam, ze prąd ci nie potrzebny, bo z kompa kozystac nie musisz,a bez swiatła zyłes do tej pory na swojej pipidówie, wiec ogarniesz sie i tutaj......
Błagam > nie pisz juz wiecej, bo wstyd nam(polakom) robisz i przede wszystkim sobie!
A pani, która starciła mase sił, głosu i nerw na ciebie, próbując nauczyc cie czytac i pisac, pewnie teraz bardzo głupi i zastanawia sie, czy to moze ona nie potrafi nauczac......

ps: próbowałem przetłumaczyc ten post w google translator, ale nie da rady i to na zaden jezyk!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(olo22)
Wiking
jezeli chodzi o gramatyke to jesk ok poprostu mam norweskom klawiature a jazeli chodzi o ekektrykow to som zamowieni tylko jakos sie nie kwapiom do roboty a tu juz lest po terminie i zaczynajom przychodzic upomnienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(olo22)
Wiking
czlowieku skond wiesz jak wyglonda moj norweski zyje tu jusz ponad 10 lat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
marianek73 napisał:
olo22 napisał:

no kurwa, zeby nie było ze sie czepiam.....

Tobie kurwa odciąc ten prad powinni i to dozywotnio!
Chłopie jaki mozna robic takie błedy?
Kurwa i jak ty masz sie nauczyc norweskiego, bądz angielskiego, lub jakiegokolwiek jezyka, kiedy ty zdania nie umiesz skleic po polsku( ojczysty jezyk)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiec uwazam, ze prąd ci nie potrzebny, bo z kompa kozystac nie musisz,a bez swiatła zyłes do tej pory na swojej pipidówie, wiec ogarniesz sie i tutaj......
Błagam > nie pisz juz wiecej, bo wstyd nam(polakom) robisz i przede wszystkim sobie!
A pani, która starciła mase sił, głosu i nerw na ciebie, próbując nauczyc cie czytac i pisac, pewnie teraz bardzo głupi i zastanawia sie, czy to moze ona nie potrafi nauczac......

ps: próbowałem przetłumaczyc ten post w google translator, ale nie da rady i to na zaden jezyk!

Rozumiem, ze w przypadku pierwszym masz zepsuta klawiature i "r" nie wchodzi, a w drugim przypadku nie chcialo ci sie po prostu wcisnac "szifta" , tak Marianku ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
olo22 napisał:

chłopie > co am do tego norweska klawiatura??????????????/
twoje koncówki "om" i blond (błąd), "jusz" " ktury" " minol "......
co ma do tego klawiatura > ???????????????????????????????
w których srtonach Polski tak uczą pisac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
jeszcze bardziej błazna z siebie robisz pisząc że żyjesz tu 10 lat i pytasz o sprawy o które nie powinieneś pytać w cale

no chyba że od przyjazdu tutaj spałeś przez te 10 lat jak śpiąca królewna i nagle obudzili ciebie ze snu elektrycy

a to że masz problemy z pisaniem to dodatkowo świadczy o twojej zaradności i myśleniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
olo22 napisał:
czlowieku skond wiesz jak wyglonda moj norweski zyje tu jusz ponad 10 lat

panu juz podziekujemy.....

dokąłdnie tak Hilton, o to własnie mi chodziło...
reszta poprostu boska : )
Facet nie ma pojecia co to gramatyka i co to ortografia....
Ja tez robie błedy, czasem z lenistwa, czasem z niewiedzy, ale to co wyprawia ten kolo poprostu nie miesci sie głowie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok