Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Pytanko - Norwegia

Czytali temat:
(762 niezalogowanych)
18 Postów
artur ?
(artur70)
Wiking
Mam małe pytanko jakie dokumenty muszę złożyć aby dzieci otrzymały nr personalny i jakie kryteria muszę spełniać chodzi mi o moje papiery
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Zaglądnij do Przybornika Forum ...tam znajdziesz...na ten temat mnóstwoGabryś,szkoda,że Cię nie ma, Ty to tak pięknie tłumaczysz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
I.Z.A. napisał:
Gabryś,szkoda,że Cię nie ma, Ty to tak pięknie tłumaczysz...
Jestem ...jestem...
tylko zaczyna się Wielki Tydzień ... .dlatego daję sobie Luz z takimi Inkszymi ...
Bo do Nich i tak Nic nie trafia...
A Ja staram się trochę , dostosować do ogólnego MIŁOSIERDZIA nad wtórnymi analfabetami ... zwłaszcza , że i Sam do Nich w niektórych dziedzinach zaliczam się ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
i dalej trzeba się rozpisywać --- dlatego jak zwykle osobiście wzywam do pisania do mnie na priv. -- podam nr. telefonu i sobie pogadamy jak coś komuś trzeba -dodam że całkowicie za darmo i ,, w czynie społecznym,, , -- nie chce mi się już pisać na takie czy siakie tematy bo to pochłania czas i nie potrzebne konflikty z innymi na forum . Zainteresowani ludzie co dostali pomoc ode mnie wiedzą co i jak oczywiście --- pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Wojewódzki...już jesteś zajączkiem świątecznym.....ładny...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
staram się wilku stepowy -- jakieś image na święta być musi . Pora na zmiany
stwierdziłem że avatar z ,,Misia,, nie bardzo pasuje do świąt , dlatego staram się być na bieżąco
oczywiście w pozytywnym tego słowa . Mam nadzieję że nadchodzące święta przyniosą wszystkim dużo uśmiechu i radości -- może nie każdemu idzie czasami tak jak powinno , ale czasami właśnie ta wiara w lepsze jutro dodaje nam sił , że coś można zmienić na lepsze --- to właśnie dają nam święta Wielkanocne
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
wilk stepowy napisał:
Wojewódzki...już jesteś zajączkiem świątecznym.....ładny...

Z tego wynika , iż Powiatowy ma wahania tożsamości ...
A może już nawet i zaawansowane rozdwojenie Jaźni... .
niemniej miło jest czytać takie uczesane Jego ostatnie posty .
Oby tylko nie było z Nim tak jak z Jarkiem Kaczowatym ... bo później będzie pisał , iż był na prochach i Nic a Nic nie pamięta...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
no wiesz gabriel , myślę że posiadam takową czy siakową tożsamość -- oczywiście na forum , na forum mogę być kim zechcę , i wyglądać jak zechcę i być jaki zechcę , nie znaczy że to wszystko ma odniesienie do życia realnego . Nie mogę nic powiedzieć o kimś na podstawie jego avataru czy wypowiedzi na forum . Nie ma takiej zasra.//nej możliwości żeby wywnioskować kto jest kto??
nie mogę też powiedzieć że np. gabriel to np. mężczyzna -- w sumie nie wiem może jesteś kobietą ??? wódki razem nie piliśmy -- więc jak na razie nie wypowiem się nic na twój temat i nie porównam ciebie do niczego
jak możesz pisać że ktoś ma rozdwojenie jaźni ??? hmmm co ty jesteś Doktor z Alpejskiej wioski ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
artur ?
(artur70)
Wiking
szczerze nie wiem w jakim wątku szukać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
gabriel napisał:
I.Z.A. napisał:
Gabryś,szkoda,że Cię nie ma, Ty to tak pięknie tłumaczysz...
Jestem ...jestem...
tylko zaczyna się Wielki Tydzień ... .dlatego daję sobie Luz z takimi Inkszymi ...
Bo do Nich i tak Nic nie trafia...
A Ja staram się trochę , dostosować do ogólnego MIŁOSIERDZIA nad wtórnymi analfabetami ... zwłaszcza , że i Sam do Nich w niektórych dziedzinach zaliczam się ...
....witaj Gabryś-rozbawiłeś mnie Ty "Analfabeto"akurat nie miałam humoru-od wczoraj jestem nie do życia,myśle ,że w tym Wielkim Tygodniu,wszystko minie co złe...Jak fajnie,że jesteś!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok