Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(763 niezalogowanych)
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
artur70 napisał:
szczerze nie wiem w jakim wątku szukać

Tutaj znajdziesz różne przydatne informacje:

www.mojanorwegia.pl/informator_emigranta.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
lena kkkkkkkk
(lena64)
Nowicjusz
No no Gabryś..a ja miałam nadzieję że to tylko JA jestem Twoja fanką...a tu widzę że IZA też kuma Twoje klimaty .....cieszy mnie to doborowe towarzystwo..więc WAS pozdrawiam!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
lena64 napisał:
No no Gabryś..a ja miałam nadzieję że to tylko JA jestem Twoja fanką...a tu widzę że IZA też kuma Twoje klimaty .....cieszy mnie to doborowe towarzystwo..więc WAS pozdrawiam!!!!!...haha Lena,bo Gabryś to facet z IKRĄ!,chciałam inaczej napisać,ale....ugryzę się w język -kto kumaty zajarzy...hahahaah Zna się na rzeczy,tylko nie bardzo rozumiem,dlaczego ma tyle minusów?za co?aaaaaaa-dzięki za pozdrowionkarównież pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
lena kkkkkkkk
(lena64)
Nowicjusz
Ja Ciebie zrozumialam Iza...wiem o czym mówisz..ale nie rozumiem także za co Gabryś ma te minusy?Bo oprócz ikry..to ma wiedzę i się nią dzieli...czyli serce ma dobre i nawet mój mąż wie że Go faworyzuję i czasem specjalnie szukam Jego wypowiedzi ....też tak masz??? No..ale dość tego schlebiania bo przewróci Mu się WE ŁEBIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
lena64 napisał:
..ale nie rozumiem także za co Gabryś ma te minusy?...
Już kiedyś na ten temat wypowiadałem się na Tym Forum ... i nie będę się powtarzał ...
Ba ,sam kiedyś tam w prehistorii Tego forum , rzuciłem hasło by zminusować Medpsycholożkę do -777 punktów ... Nie wyszło ,to pewnie teraz się to odbija Na Mnie ...
A tak poważnie , to Mnie to nie rusza ani pozytywnie ani też i negatywnie ...
Chociaż jak widzę te minusy TO WIEM , ŻE LUDZIE MNIE JEDNAK CZYTAJĄ , I KREW ICH ZALEWA , ŻE SAMI TAK NIE POTRAFIĄ ...
Powtórzę się ... jak dla Mnie , to lepiej mieć 100 minusów niż 10 plusów ... bo to oznacza , że ktoś ma chęć chociaż na kliknięcie i nieważne jakie ... w górę czy też w dół... ważne , że myśli ... a to już jest DUŻY PLUS DLA NIEGO SAMEGO ...

Ponadto mało kto lubi dowiadywać się o sobie Nagiej Prawdy ... cóż nie każdy ma na mózgu w tym miejscu , cieniutką smużkową skórkę ... niektórzy mają zrogowaciałe kopyta ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
To prawda z tą Nagą Prawdą...Gabryś dzięki Ci za tyle radochy dzisiaj,jeszcze nigdy się tak nie uśmiałam!Trzymajcie się-spokojnej nocy Wszystkim,jeszcze posłucham muzy,będę się nią rozkoszować...moze się i moje kochanie dołączy(oczywiście mam na myśli męża!)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok