Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Co myślicie o tym ogłoszeniu ..praca.. - Norwegia

Czytali temat:
marian marianski (1005 niezalogowanych)
2 Posty
Wiola K.
(wiolf)
Wiking
Oto szczegóły mojej oferty: Jestem pracownikiem firmy, która sezonowo zatrudnia pracowników, mieszczącej się pod Arviksand w Norwegi. Co roku pomagam w znalezieniu pracowników. Tym razem jednak ich ilość jest dość spora (w sumie ma być przyjętych ok. 100 osób na dwie plantacje, dlatego to ogłoszenie i poniższy sposób rekrutacji. Potrzebujemy pracowników do pracy na hali i w polu, dlatego praca jest na 3 i 6 miesiecy Stawka : ok 40zl za godzine lub akord zalezy od pogody , Zbieramy najpierw truskawki jest moznliwosc zbioru jagód wynagrodzenie jest za godzinę. Pracujemy po 6 dni od 8 do 10 godzin dziennie. Nie ma ograniczeń wiekowych, ale konieczna jest dobra kondycja i pełnoletność. Mieszkanie gwarantuje pracodawca: pokoje 2- 4 osobowe, pełne wyposażenie, lodówka, pralka, prysznic. Ubezpieczenie – płaci pracodawca.

Wyplata jest co miesiąc na konto lub do ręki, możliwe są tygodniowe zaliczki. Nic nie jest potrącane z wypłaty. Na miejscu oferowana jest wszelka opieka i pomoc z mojej strony, w załatwianiu formalności (w razie nieznajomości języka). Wyjazd z Warszawy– pierwsza grupa 10.05, druga 20.05 Będę dzwonił do każdej zakwalifikowanej osoby ze szczegółowymi informacjami co do transportu i pracy. Dla osób spoza miasta zepewniamy dojazd. Ponieważ zdarza się, że niektórzy nie zgłaszają się do wyjazdu, a także potrzebne są nam dane i osoby na prawde zainteresowane, przedstawiam sposób zgłaszania się. Ponieważ ilość miejsc jest ograniczona rezerwacja jest możliwa najdalej do 1 maja. Poza tym, Muszę mieć czas na ewentualne uzupełnienie grup. Zgłoszenia dokonujemy przez wpłatę na konto kwoty 10 zł. W tytule przelewu podając Imię, wiek i numer telefonu. Przelew ten jest opłatą rekrutacyjną i za moja prace pozwalającą na pewność zainteresowania pracą oraz potwierdzającą tożsamość. Oraz zebezpieczeniem w razie rezygnacji z wyjazdu przez pracownika.

Proszę pamiętać o wpisanie numeru telefonu w tytule gdyż z listy przelewów drukuję spis osób do pracy. Jeśli zdarzy się, choć nie powinno, że zbyt dużo osób wpłaci (kontroluje jednak liczbe odpowiedzi na zgłoszenia), wówczas wykonany zostanie zwrot. Wpłaty proszę dokonać na konto:

M-BANK

Paweł Jabłoński

19 1140 2004 0000 3302 4892 3117

W tytule wpłaty proszę podać Imię i nazwisko oraz nr telefonu. Przyjeżdżam do Polski skontaktuję się z tymi z Państwa, którzy się zgłoszą. miejsca sa ograniczone
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Wszystko pieknie i ladnie, tylko po co te 10zl. I nazwy firmy nie ma.
Zglosi sie 1000 ludzi, bedzie z tego 10 000zl.

Gratuluje pomyslowosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
wiolf napisał:
Oto szczegóły mojej oferty: Jestem pracownikiem firmy, która sezonowo zatrudnia pracowników, mieszczącej się pod Arviksand w Norwegi. Co roku pomagam w znalezieniu pracowników. Tym razem jednak ich ilość jest dość spora (w sumie ma być przyjętych ok. 100 osób na dwie plantacje, dlatego to ogłoszenie i poniższy sposób rekrutacji. Potrzebujemy pracowników do pracy na hali i w polu, dlatego praca jest na 3 i 6 miesiecy Stawka : ok 40zl za godzine lub akord zalezy od pogody , Zbieramy najpierw truskawki jest moznliwosc zbioru jagód wynagrodzenie jest za godzinę. Pracujemy po 6 dni od 8 do 10 godzin dziennie. Nie ma ograniczeń wiekowych, ale konieczna jest dobra kondycja i pełnoletność. Mieszkanie gwarantuje pracodawca: pokoje 2- 4 osobowe, pełne wyposażenie, lodówka, pralka, prysznic. Ubezpieczenie – płaci pracodawca.

Wyplata jest co miesiąc na konto lub do ręki, możliwe są tygodniowe zaliczki. Nic nie jest potrącane z wypłaty. Na miejscu oferowana jest wszelka opieka i pomoc z mojej strony, w załatwianiu formalności (w razie nieznajomości języka). Wyjazd z Warszawy– pierwsza grupa 10.05, druga 20.05 Będę dzwonił do każdej zakwalifikowanej osoby ze szczegółowymi informacjami co do transportu i pracy. Dla osób spoza miasta zepewniamy dojazd. Ponieważ zdarza się, że niektórzy nie zgłaszają się do wyjazdu, a także potrzebne są nam dane i osoby na prawde zainteresowane, przedstawiam sposób zgłaszania się. Ponieważ ilość miejsc jest ograniczona rezerwacja jest możliwa najdalej do 1 maja. Poza tym, Muszę mieć czas na ewentualne uzupełnienie grup. Zgłoszenia dokonujemy przez wpłatę na konto kwoty 10 zł. W tytule przelewu podając Imię, wiek i numer telefonu. Przelew ten jest opłatą rekrutacyjną i za moja prace pozwalającą na pewność zainteresowania pracą oraz potwierdzającą tożsamość. Oraz zebezpieczeniem w razie rezygnacji z wyjazdu przez pracownika.
Proszę pamiętać o wpisanie numeru telefonu w tytule gdyż z listy przelewów drukuję spis osób do pracy. Jeśli zdarzy się, choć nie powinno, że zbyt dużo osób wpłaci (kontroluje jednak liczbe odpowiedzi na zgłoszenia), wówczas wykonany zostanie zwrot. Wpłaty proszę dokonać na konto:
M-BANK
Paweł Jabłoński
19 1140 2004 0000 3302 4892 3117
W tytule wpłaty proszę podać Imię i nazwisko oraz nr telefonu. Przyjeżdżam do Polski skontaktuję się z tymi z Państwa, którzy się zgłoszą. miejsca sa ograniczone

POBIERANIE OPŁATY ZA REKRUTACJĘ W JAKIEJKOLWIEK FORMIE ,OD OSOBY REKRUTOWANEJ JEST NIEDOZWOLONE ... mówiąc krótko i DOBITNIE...
...JEST TO PRZESTĘPSTWO...
Cociażby z tej prostej przyczyny jaką zauważył słusznie..."Elise"...

I tyle grzecznie w tym temacie ...
Gdybym był władny... natychmiast usunął bym Dane konta ...
Bo jest to Jawne , Nieprawne wyłudzanie pieniędzy i to nie ważne w jakiej Kwocie , nawet gdyby była to jedynie JEDNA NORWESKA KORONA...
...ZA REKRUTACJĘ DANEGO PRACOWNIKA PŁACI ZAWSZE TA FIRMA DO KTÓREJ REKRUTOWANY PRACOWNIK JEST KIEROWANY...!!!.
Tak było , jest i długo tak będzie ... a taka informacja jak powyżej to OSZUSTWO...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
wiolf napisał:
... mieszczącej się pod Arviksand w Norwegi....
W Norwegi Jest Tylko Jedna miejscowość o tej nazwie, Årviksand i mieści się bardzo daleko na Północy Norwegi , Za TROMSØ na wyspie...
Coś Mi tu nie za bardzo ładnie pachnie ... by tam właśnie były plantacje truskawek...
To takie Moje gdybanie i dmuchanie na zimne...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
Gabrielu to nie słyszałeś że w Årviksand zbiera sie truskawki odrazu mrożone ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pyzdralinski)
Stały Bywalec
Gdzie sa admini tego portalu??? to jest szwindel..Gabrielu oni oglaszaja sie tez OLX......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Pyzdralinski napisał:
Gdzie sa admini tego portalu??? to jest szwindel..Gabrielu oni oglaszaja sie tez OLX......
A możesz tak bardziej normalnie napisać co ten ...OLX...skrót znaczy...?

I tak przy okazji ...
Rozumiem ,że ..."wiolf"... przedstawiając to ogłoszenie , chciał/ła ...dowiedzieć się czegoś konkretnego o tej formie rekrutacji i nic ponad to...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pyzdralinski)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Pyzdralinski napisał:
warszawa.olx.pl/praca-w-rolnictwie....
A CHA ...i znowu coś ciekawego się dowiedziałem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no co ja mogę myśleć o tym ogłoszeniu???
ani mnie ono grzeje, ani ziębi, ale.....
ogłoszeniodawca podpisał się imieniem i nazwiskiem
mając te dane można raz dwa trzy sprawdzić na pewnej stronie(nie dam brzytwy do ręki analfabetom wtórnym), gdzie ta osoba mieszka w Norge i poznać jej numer telefonu. I kto ciekawy, to może sobie zadzwonić tudzież podejść i porozmawiać o szczegółach.
nieprawdaż
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok