Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Praca jako kierovvca autobusu Oslo - Norwegia

Czytali temat:
Anatan1 (601 niezalogowanych)
4 Posty

(Tropicohot)
Wiking
Szanovvni.Mam zamiar sie przeniesc do Oslo.Interesuja mnie zarobki po odliczeniu podatku vs ilosci godzin prac.tygodniovvo.Dodam ze mam dosvvidczenie vv provvadzeniu autobusovv vv Londynie i Kopenhadze(Referencje dobre i certyfikaty).Znam b.dobrze j.angielski i komunikatyvvnie j.dunski,a j.norvveski ucze sie dosc szybko,a navvet szybciej niz myslałem ponievvaz łatvvo mi sie przysvvaja...
Bede vvdzieczny za odpovviedz od dobrych ludzi .ktorych nie brak vv polskim narodzie
Ps.Jak długo trvva rekrutacja na miejscu?Pytam ,ponievvaz byc moze bede musiał znalesc tymczasovva prace..Mam tez kat.C+E i dosvviadczenie vv montazu osvvietlenia estradovvego to jeszcze robilem przed kryzysem 2008...VVielkie dzieki za sensovvne informacje.Jacek lat 42
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Stały Bywalec
unibuss.no/LEDIGESTILLINGER/tabid/171/Default.aspx - to tylko jedna z firm na terenie Oslo czy Norwegi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ale

to juz bylo...

www.busslappen.no/

tu masz wszystko w pigulce:

- oferty pracy
- jak zostac kierowca autobusu
- pytania i odpowiedzi
- itp.itd...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Tropicohot)
Wiking
Hej.Dzieki za jakiekolvviek namiary.Przestudiovvalem strony i odp.na moje pytania nie znalazlem.Moze jak by sie vvypovviedzial jakis kierovvca...Chodzi mi o stavvke netto na reke ile mozna liczyc oraz ilosc godzin pracy...Chaciałbym info z zycia ludzi dosvviadczonych.Zavvsze jest tak ze jak sie dzvvoni do firmy to oni podaja vvszystko vvyidealizovvane ,ale vv praktyce jest toszke inaczej:/tzn.gozej lub lepiej.Mozna tez do nie pisac na jacekserkies@gmail.com.Słuze tez informacja co gdzie jak...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
mam prosbe > zostan tam gdzie jestes, bo skoro nie ogarniasz ocb w ww linkach, to jestes baaaaardzo niegramotny!

I zastanawiam sie , kto cie zatrudnił w Uk ,czy Dk.....bo piszesz,ze masz doswiadczenia z tych panstw(?)

Tu jest do choooja speców z D, wiec nie jestes porzadany!

ps: Co do choooja z twoja klawiaturą > masz problem z >>> "W" ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Tropicohot)
Wiking
Marianku sam chyba jestes niegramotny skoro zastanavviasz sie kto mogl mnie ztrudnic...(oko chore na zołtaczke vvidzi cały svviat na żółto) dlatego odnosisz vvrazenie ze jestem niegramotny...Nie znam bardzo dobrze jezyka i tyle.Znam konvversacyjnie i tyle.P.S.To dobrze ze jest tylu kierovvcovv jeszcze jeden nie zaszkodzi))I juz sie uspokoj bez vvykszyknikovv prosze.Rozumie tvvoja frustarcje ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
"konwersacyjnie" mówisz?

W takim razie zacytuje mojego mentora > "mógłbys bardziej merytorycznie kurwa twoja mac"?
pzdr optimus
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
marianek "konwersacyjnie" mówisz?

W takim razie zacytuje mojego mentora > "mógłbys bardziej merytorycznie kurwa twoja mac"?
pzdr optimus

On zna plynnie "dogadujacy sie"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Tropicohot)
Wiking
OK.Dzievvczyny skoro chcecie bardziej merytorycznie to prosze uspokujcie sie i Shut The Fuck Up.Pozdravviam z Londynu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Tropicohot napisał:
OK.Dzievvczyny skoro chcecie bardziej merytorycznie to prosze uspokujcie sie i Shut The Fuck Up.Pozdravviam z Londynu.
I znowu Błąd na tle Własnego ... "JA" ...
Jesteś w Anglii ... przedtem byłeś w Danii i wszędzie jest Inaczej ...!
To ... już naprawdę , powinieneś ogarniać bezbłędnie ...!
---
Inaczej zawsze będzie tobie wszędzie źle , oraz będziesz znowu szukał czegoś lepszego , by w końcu..." umrzeć z GÓWNEM w DŁONI ..." .
---
Tu podano tobie konkretne strony firm ... a ty jak tępak pytasz się o stawkę i to jeszcze NETTO ...
W Norge ... nie ma stawek na rękę , ponieważ każdy ma inny podatek , a gdybanie na OKO mija się z celem ...
TAKIM tokiem , myślą jedynie MOŚKI , Nieuki z wiochy , siłą oderwani ode pługa , którzy dorwali Boże stopy i za Chiny Ludowe , nie chcą się od Nich oderwać ...!!! .
---
W Norge , SAM z Pracodawcą , Ustalasz Własną Stawkę na Godzinę ... która nieznacznie różni się od ogólnie przyjętych widełek w danej Firmie .
---
Gdybyś NAPRAWDĘ był tak KUMATY na jakiego się zgrywasz , to w podanych Linkach znalazł byś właśnie stawki tak miesięczne jak i roczne .
---
Standardowy ,płatny dzień pracy to ... 7,5- GODZINY... TYM BARDZIEJ NA AUTOBUSACH OSOBOWYCH MIEJSKICH... !!!...
JEDNAK TO WSZYSTKO JEST W TYCH LINKACH ... przejrzyście opisane ... !!! .
---
I co tu jeszcze dalej się wysilać ...?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok