Szanovvni.Mam zamiar sie przeniesc do Oslo.Interesuja mnie zarobki po odliczeniu podatku vs ilosci godzin prac.tygodniovvo.Dodam ze mam dosvvidczenie vv provvadzeniu autobusovv vv Londynie i Kopenhadze(Referencje dobre i certyfikaty).Znam b.dobrze j.angielski i komunikatyvvnie j.dunski,a j.norvveski ucze sie dosc szybko,a navvet szybciej niz myslałem ponievvaz łatvvo mi sie przysvvaja...
Bede vvdzieczny za odpovviedz od dobrych ludzi .ktorych nie brak vv polskim narodzie
Ps.Jak długo trvva rekrutacja na miejscu?Pytam ,ponievvaz byc moze bede musiał znalesc tymczasovva prace..Mam tez kat.C+E i dosvviadczenie vv montazu osvvietlenia estradovvego to jeszcze robilem przed kryzysem 2008...VVielkie dzieki za sensovvne informacje.Jacek lat 42
Bede vvdzieczny za odpovviedz od dobrych ludzi .ktorych nie brak vv polskim narodzie

Ps.Jak długo trvva rekrutacja na miejscu?Pytam ,ponievvaz byc moze bede musiał znalesc tymczasovva prace..Mam tez kat.C+E i dosvviadczenie vv montazu osvvietlenia estradovvego to jeszcze robilem przed kryzysem 2008...VVielkie dzieki za sensovvne informacje.Jacek lat 42