Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Pomoc .... - Norwegia

Czytali temat:
(395 niezalogowanych)
6 Postów
Matt Bonn
(kazi55)
Wiking
Witam wszystkich mam taka nie typowa prosbe hehe
czy ktos kto ma juz stala prace moglby mi zalatwic jakakolwiek ??
Potrafie sie odwdzieczyc za pomoc.
Jezeli by to bylo konieczne moge podac swoj nr kom. albo co kolwiek zeby nie wyszlo ze jestem nie wiadomo kto angielski znam, szybko sie ucze i zadnej pracy sie nie boje, prawo jazdy kat. B i uprawnienia na wozki widlowe tez mam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
To jest akurat bardzo typowa prośba. 99% osob, ktore sie tu rejestruje, robi to własnie w celu szukania pomocy w znalezieniu pracy za co chcą sie odwdzieczyc.
Niestety musze rozwiac twoje nadzieje. Każdy z nas walczył o prace sam. Jeśli uzyskał pomoc, to od rodziny lub przyjaciół. Czasem ta walka trwała tygodniami, miesiącami lub latami. Znam to z doświadczenia. Każdy z nas zna również co najmniej kilka osób, które pracy potrzebują i to one ze wzgledu na wiezy krwi mają pierwszeństwo. I co z tego, że je mają? Pracy nikt nie daje od tak sobie. Jest o nią cholernie trudno! Nie liczyłaby wiec na pomoc obcych ludzi z forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok