Witam serdecznie.

Jestem Łukasz, mam 24lata i szukam pracy w warsztacie samochodowym, budowlance itd.
Z wykształcenia jestem technikiem hotelarstwa, mam dosyć spore doświadczenie w gastronomii od sali po kuchnie (rok pracy jako kucharz).
Zaraz po szkole podjąłem prace w warsztacie samochodowym jako pomocnik mechanika/ lakiernika (wynikało to z mojego zainteresowania)
W warsztacie pracowałem 4 lata. Moimi głównymi zadaniami były wszelkie wymiany częsci eksploatacyjnych w samochodach osobowych i czasami dostawczych, itd.
Często również diagnostyka komputerowa i rozwiązywanie trudniejszych "zagadek". Wykonywałem również konserację podwozi, oczyszczanie blach z rdzy, docinanie reperaturek, szpachlowanie, podkładowanie, matowanie na sucho i mokro itd.
Dodatkowo mam podstawową wiedzę na temat napraw klimatyzacji oraz automatycznych przekładni.
I wiele innych rzeczy.....

Jeżeli chodzi o języki obce to : angielski w stopniu komunikatywnym, a norweski w trakcie nauki.

Szukam najlepiej warsztatu z polską ekipą, lecz otwarty jestem na wszelkie propozycje. Aktualnie mieszkam w polsce, jestem zdecydowany na wyjazd.

Pozdro dla wszystkich

Łukasz