Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1448 niezalogowanych)
5 Postów
Urszula Poznańska
(bakulka.87)
Wiking
artkon napisał:
ja co prawda, nie wiem tez o co tam biega ale:
1. złożyłaś poprawnie zeznanie podatkowe, za okres kiedy pracowałaś, może to jest informacja że musisz coś poprawić
2. czy dostalas moze zwrot podatku za prace (ja pracowalem w 2009 przez niecale 3 miechy i dostalem dosc spory zwrot podatku)
3. moze chodzi o feriepengen

jesli praacowalas w Norwegii to zapewne znasz jezyk angielski komunikatywnie moze nawet norweski, zadzwon sobie do instytucji ktora przysyla Ci pisma albo napisz maila i niech Ci wyjasnia co to jest i o co biega, na maile odpowiadaja, moze z kilkudniowym opóźnieneim ale to robią, znam to z autopsji

Zeznanie złożyłam poprawnie, zwrot podatku też dostałam. Ale napiszę do nich, dzięki za odpowiedź!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Urszula Poznańska
(bakulka.87)
Wiking
Yatsek napisał:

pierdol sie tepoto.... niech Cie ten komornik zlicytuje i bedzie o jednego debila mniej!!!!!!! kurs jasnowidzenia na innym forum...

Gorzej się czujesz? na mnie Twoje wulgaryzmy wrażenia nie robią. Nikt Cię nie prosił o zabranie głosu, zresztą jak widać nie wiele masz do powiedzenia. Nara
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
166 Postów
mariusz mariusz
(mariuszmariusz)
Stały Bywalec
zroba skan listu , wstaw na forum, zakryj jak chcesz swoje dane, to na pewno ktos ci powie o co tam chodzi , bo jak inaczej , mamy zgadywac ? a mozliwosci jest bardzo wiele o co im biega
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
bakulka.87 napisał:
Gorzej się czujesz? na mnie Twoje wulgaryzmy wrażenia nie robią. Nikt Cię nie prosił o zabranie głosu, zresztą jak widać nie wiele masz do powiedzenia. Nara
pierdol sie podwojnie... to Ty masz problem czy ja???? dlaczego ja takich nie mam???
dostalem list, nie wiem co jest napisanem nie wpiem wam od kogo. co to moze byc....
ogarnijcie sie kur**a ludzie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok