Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

  • Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

  • Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Praca - rzeźnik - Norwegia

Czytali temat:
Krzysztof xxxxx Mazi Michal Piotr Za... Darass Darass Grzegorz Głąb Zawieszka71 ;) Nesu Krystian Szubryt KatarzynaAdecco (4097 niezalogowanych)
2 Posty

(Olucha_515)
Wiking
Witam wszystkich! Od pewnego czasu szukam pracy jako rzeźnik, a konkretnie wykrawacz wieprzowiny w Norwegii. Mam takie pytanko - jak w ogóle wygląda ta kwestia w Norwegii, czy ktoś coś wie na ten temat? Szukałem w necie, ale jak na razie lipa wielka... Z góry dzięki za odp !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Olucha_515 napisał:
Witam wszystkich! Od pewnego czasu szukam pracy jako rzeźnik, a konkretnie wykrawacz wieprzowiny w Norwegii. Mam takie pytanko - jak w ogóle wygląda ta kwestia w Norwegii, czy ktoś coś wie na ten temat? Szukałem w necie, ale jak na razie lipa wielka... Z góry dzięki za odp !
W Norge na takie stanowiska , do rzeźni i przetwórni mięsa , pracownicy są rekrutowani tylko przez odpowiednich pośredników ... w 100% dotyczy to pracowników Nowych - Emigrantów .
---
Jak ktoś już ma praktykę w Norge , to łatwiej jest Mu samemu znaleźć pracę bezpośrednio , a i tak tylko wtedy gdy zmienia miejsce zamieszkania .
---
RZEŹNIA ... to nie budowa ... !
Tu z ulicy , nikt nie weźmie do stołu i nie da narzędzi do obróbki mięsa .
---
SZUKAJ tylko po agencjach , to dla Ciebie najbezpieczniejsze i najpewniejsze ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
661 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
gabriel ma rację.
ostatnio pracowałem w Nortura na drobiu. wiem że to nie wieprzowina i może to wyglądać nieco inaczej, ale na ok. 40 pracowników zatrudnionych na lato, był tylko jeden nie zatrudniony przez pośredników. ten jeden pracował tam już rok wcześniej. cała reszta była z Proffice i Manpower.
w moim przypadku doświadczenie czy wykształcenie nie miało znaczenia, bo nigdy się tego wcześniej nie uczyłem. 2 tygodnie mnie szkolili, a potem robiłem już sam i tyle. dostałem tą pracę tylko dla tego że już wcześniej pracowałem dla Manpower, chociaż w zupełnie innej branży. oni to po prostu traktują jako pracę na produkcji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(Olucha_515)
Wiking
Dzięki bardzo za odpowiedź ! Będę szukać dalej, bo nie ukrywam, że strasznie mi na tym zależy. Pozdrawiam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj


Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok