Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Szukam chętnych do handlu ekskluzywnym towarem. - Norwegia

Czytali temat:
Adam Krysiak Radoslaw Chilinski taniaoferta@gmail.com (2554 niezalogowanych)
6 Postów
Rafał Sobczak
(Sobbbek)
Wiking
Witam.
Zajmujemy się min. produkcja ekskluzywnych świeczników, donic itp. ze stali nierdzewnej.
Szukam osób chętnych do wprowadzenia naszych produktów na rynek Norweski, a w szczególności przedstawicieli handlowych posiadających kontakty w hurtowniach ogrodniczych, centrach kwiatowych bądź trudniących się dystrybucją galanterii ogrodowej.
Nie wykluczamy współpracy z osobami, które nie pracowały dotąd w charakterze PH, a uważają, że potrafią sprzedać produkowane przez nas detale.
Z mojej strony mogę zagwarantować ceny ok. 60% niższe niż na Allegro.
Zainteresowanych zapraszam do kontaktu.
Poglądowe fotki oraz cennik prześlę na meila.
Pozdrawiam.
R.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Warto próbować, ale tego tutaj jest na peczki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Rafał Sobczak
(Sobbbek)
Wiking
Dziękuje za szybka odpowiedź.
A jak z cenami, powiedzmy za taką donicę:
www.superwnetrze.pl/Dla-kwiatow,k51/Doni...a-kolkach,t3723.html
bądź świecznik:
www.superwnetrze.pl/Dekoracje-stolu,k209...ppi-Base,t50975.html
Pozdrawiam.
R
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Sobbbek napisał:
Szukam osób chętnych do wprowadzenia naszych produktów na rynek Norweski, a w szczególności przedstawicieli handlowych posiadających kontakty w hurtowniach ogrodniczych, centrach kwiatowych bądź trudniących się dystrybucją galanterii ogrodowej.
Dlaczego sami sie nie skontaktujecie z firmami co sprzedaja tego typu produkty. W koncu nie ma ich w Norwegii az tak duzo. W Norwegii handel jest opanowane przez koncerny - obojetnie do jakiego miasta pojedziesz i do jakiego centrum handlowego pojdziesz, to wszedzie filie tych samych sklepow.
Przykladem moze byc np. :
www.plantasjen.no/
www.maxbo.no/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Rafał Sobczak
(Sobbbek)
Wiking
Pewnie dlatego, że nigdy nie byliśmy w Norwegii... pewnie dlatego, że nie znamy ani języka ani zasad handlowych panujących na norweskim rynku...
Niemniej jednak dziękuje za informacje.
Mam propozycję - prześlę Ci całą naszą ofertę, zaś Ty przeredaguj ją tak aby była "czytelna" dla lokalnego klienta, zbierz zamówienie - ja dostarczę towar i po sfinalizowaniu transakcji dam wysoką prowizję.
Szczegóły do omówienia.
Pozdrawiam.
R.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Sobbbek napisał:

Mam propozycję - prześlę Ci całą naszą ofertę, zaś Ty przeredaguj ją tak aby była "czytelna" dla lokalnego klienta, zbierz zamówienie - ja dostarczę towar i po sfinalizowaniu transakcji dam wysoką prowizję. R.

Nic mi nie przysylaj. Dziekuje za propozycje lecz ja robote jak na razie mam.
Nikt nie wymaga od ciebie oferty po norwesku. Napisz oferte (lub pytanie czy sa zainteresowani) po angielsku i wyslij do firmy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Elise napisał:
Sobbbek napisał:
Dlaczego sami sie nie skontaktujecie z firmami co sprzedaja tego typu produkty. W koncu nie ma ich w Norwegii az tak duzo. W Norwegii handel jest opanowane przez koncerny - obojetnie do jakiego miasta pojedziesz i do jakiego centrum handlowego pojdziesz, to wszedzie filie tych samych sklepow.
www.plantasjen.no/
www.maxbo.no/

tak jak i bauhaus i smart club.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Rafał Sobczak
(Sobbbek)
Wiking
" lecz ja robote jak na razie mam."
No właśnie...
...szukam osób, które chcą współpracować ...
...skoro masz "ROBOTĘ" to pewnie nie zdajesz sobie sprawy, że...
- producent powinien znaleźć rynki wyrażające zainteresowanie ich towarami i usługami.
- przygotować wersję językową swoich produktów by dotrzeć do jak najszerszej rzeszy potencjalnych odbiorców a jednocześnie w taki sposób, by klient miał wrażenie, że jest ona kierowana jedynie do niego
- znaleźć sposób aby skutecznie dotrzeć do nowych klientów, którzy potencjalnie są zainteresowani ich produktami i przekonać ich aby to właśnie nas wybrali spośród wielu innych.

...ponawiam propozycję, szukam osób, które chcą współpracować przy wprowadzeniu na rynek skandynawski naszych produktów.
Tym razem ofertę kieruję tylko i wyłącznie do osób z branży.
W zapytaniu jasno sprecyzowałem kogo szukam - za podpowiedzi w rodzaju Elise z góry dziękuję.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
Yatsek napisał:
Elise napisał:
Sobbbek napisał:
www.plantasjen.no/
www.maxbo.no/

tak jak i bauhaus i smart club.....

Norwegia jest nie chętna do współpracy z zagranicznymi firmami...a jak chce ktoś cos wprowadzić to własnie przez koncerny,które są na ich rynkach od wielu lat...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
Sobbbek napisał:
Pewnie dlatego, że nigdy nie byliśmy w Norwegii... pewnie dlatego, że nie znamy ani języka ani zasad handlowych panujących na norweskim rynku...
Niemniej jednak dziękuje za informacje.
Mam propozycję - prześlę Ci całą naszą ofertę, zaś Ty przeredaguj ją tak aby była "czytelna" dla lokalnego klienta, zbierz zamówienie - ja dostarczę towar i po sfinalizowaniu transakcji dam wysoką prowizję.
Szczegóły do omówienia.
Pozdrawiam.
R.

ale skoro jestescie taka firma i z taaaakimi cenami to z pewnością ktoś zna angielski,wiec w czym problem?problem może polegać tutaj na tym,ze znajac mentalność norweską to nie wiem czy ktoś kupi doniczkę za 1000 koron,bo tu raczej nie przywiazują wagi do wnętrz domów i nie wiem czy znajdziecie tu klienta...gdybyście wycieczki sprzedawali w konkurencyjnych cenach to zapewniam was,ze szybciej powiódł by wam się ten biznes-plan....no ale życzę powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok