Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Norbert Pacan M Zygmunt Marta Małecka Oskar ,,,,, spawacz1 Maciek Adek Bator1709 Robert85pl Robert Adam881 (7084 niezalogowanych)
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
mlody tylko bez wytrysku, poczekaj 5 lat i zobaczymy czy to bedzie Cie nadal tak strasznie jarac hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Krzysztof Jaworski
(KrzysztofJawski)
Wiking
Mam nadzieje ze fascynacja nieminie ;]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
KrzysztofJawski napisał:

Jestem młoda osoba która szuka pracy jako spawacz mam 21 lat lecz bogate doswiadczenie np. NOV national oilwell varco (...)l

Piszesz, że pracowałeś w NOV. A gdzie konkretnie? W Gdańsku, na produkcji?

Masz idealnego asa w rękawie. Dlaczego nie zaaplikujesz do oddziałów norweskich NOVu? Przecie tutaj też potrzebni są spawacze.

W okolicach Molde jest hała, na której testuję sie wyprodukowane dzwigi NOV i w związku z tym jest tam grupa polskich spawaczy, którą miałem okazję spotkać. Po owym doświadczeniu, jestem pewnien, że przydałąby się nowa młoda krew, heh .

Myślę, że jeśli powołasz się na swoje doświadczenie z Gdańska (przypuszczam, że właśnie tam pracowałeś), nie powinnieneś mieć problemów z pracą.

W końcu to ta sama firma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Krzysztof Jaworski
(KrzysztofJawski)
Wiking
Juz mam tam zgłoszenie i czekam Ale dzieki ;]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Wiking
a Kolega tomasz gdzie pracuje jeśli można wiedzieć?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Kolega Tomasz poszukuje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
ja kolego P.J. nie poszukuje bo w niemczech i w holandii mam roboty opor ze wzgledu na referencje z roznych powaznych firm,pozatym znam dwa jezyki obce biegle w pismie i w mowie niemiecki bo wychowalem sie w niemczech i angielski wiec raczej z praca nie mam problemow ide tam gdzie mnie interesuje pieniadz,wybieram sie do norwegii wylacznie dlatego ze jest lepsza kasa,
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Bardzo cieszy fakt ale popatrz na realia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
patrze na realiz i powiem Ci ze juz dostalem 3 propozycje przyjazdu na probke,takie sa realia jak sie ma papiery jezyk i referencje,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
No to jakie pieniądze ci zaoferowano ?
200-210 kr to tak jak byś zarobił 2 tys €
Tylko ze do domu daleko
Zgłoś wpis