Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

PRACA SPAWACZ SZUKAM !!!! - Norwegia

Czytali temat:
Norbert Pacan M Zygmunt Marta Małecka Oskar ,,,,, spawacz1 Maciek Adek Bator1709 Robert85pl Robert Adam881 (7081 niezalogowanych)
22 Posty
Krzysztof Jaworski
(KrzysztofJawski)
Wiking
Jestem młoda osoba która szuka pracy jako spawacz mam 21 lat lecz bogate doswiadczenie np. NOV national oilwell varco SPawanie maszyn na platformach wiertniczych spawanie kominków na cisnienie itp moje kursy to 135,136,138 + drut proszkowy 121 elektroda 141 podstawa ponad podstawa 142,143,145 + 141 hlo45 + drut proszkowy+nierdzewka do tego spawanie (UDT) urzad dozoru technicznegoi (WDT) wojskowy dozur technicznysuwnica z poziomu roboczego do 7 ton palnik nagrzewanie i wycinanie umiejetnosc czyt rysunku technicznego i izometrycznego jezyk angielski komunikatywnie lecz musiał bym sobie troszke poprzypominac fran i niem podstawy wszystkie kursy europejskie i aktualne certyfikaty

kjk989@wp.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Krzysztof Jaworski
(KrzysztofJawski)
Wiking
KrzysztofJawski napisał:
Jestem młoda osoba która szuka pracy jako spawacz mam 21 lat lecz bogate doswiadczenie np. NOV national oilwell varco SPawanie maszyn na platformach wiertniczych spawanie kominków na cisnienie itp moje kursy to 135,136,138 + drut proszkowy 121 elektroda 141 podstawa ponad podstawa 142,143,145 + 141 hlo45 + drut proszkowy+nierdzewka do tego spawanie (UDT) urzad dozoru technicznegoi (WDT) wojskowy dozur technicznysuwnica z poziomu roboczego do 7 ton palnik nagrzewanie i wycinanie umiejetnosc czyt rysunku technicznego i izometrycznego jezyk angielski komunikatywnie lecz musiał bym sobie troszke poprzypominac fran i niem podstawy wszystkie kursy europejskie i aktualne certyfikaty

kjk989@wp.pl
lub 530-862-734
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
fajne kwity w wieku 21 lat??? gdzies to kupil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
Oj tam oj tam. Czepiasz sie nie potrzebnie.
Chlopak szybko dorosl i zaczal pracowac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Wiking
może zaczął jak miał 12 lat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Krzysztof Jaworski
(KrzysztofJawski)
Wiking
Kupił niekupił ....... Eeehhhhh ja zamiast kupowac auto w wieku 19 lat zainwestowałem w siebie i mam nadzieje ze bedzie sie opłacać ;]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
ja mam to samo + E i mnie to zajelo 13 lat a spawalem dla takich firm jak GEA, Stork, Neville, Thyssen Krupp etc. wiec musi byc geniuszem gosc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
podziwiam i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
tacy tez sie zdarzają- ma chlopak talent
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Krzysztof Jaworski
(KrzysztofJawski)
Wiking
Talentu to ja raczej niemam ;] ale chciałbym byc naprawde dobry w tym co robie ...... a słyszac ile spawacze zarabiaja w norwegi zwruci mi sie to szybko..... MIEJMY NADZIEJE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok