Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Pilnie poszukuję pracy - Norwegia

Czytali temat:
(272 niezalogowanych)
1 Post
Wiking
Dzień dobry,

Mam na imię Adam, 37 l, bardzo pilnie poszukuję pracy jako pomocnik na budowie, przy sprzątaniu, w przetwórstwie lub jakiejkolwiek innej.

Bardzo szybko się uczę, angielski komunikatywny, prawo jazdy kat. B., dysponuję samochodem. Jestem jeszcze w Polsce, ale bardzo mi zależy na wyjeździe do Norge. tel 691 791 345, mail: adsw1@wp.pl.

Domyślam się, że w ten sposób trudno znaleźć pracodawcę, kto jednak nie próbuje, nie ma nic...

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
adsw1 napisał:
Dzień dobry,

Mam na imię Adam, 37 l, bardzo pilnie poszukuję pracy jako pomocnik na budowie, przy sprzątaniu, w przetwórstwie lub jakiejkolwiek innej.

Bardzo szybko się uczę, angielski komunikatywny, prawo jazdy kat. B., dysponuję samochodem. Jestem jeszcze w Polsce, ale bardzo mi zależy na wyjeździe do Norge. tel 691 791 345, mail: adsw1@wp.pl.

Domyślam się, że w ten sposób trudno znaleźć pracodawcę, kto jednak nie próbuje, nie ma nic...

Pozdrawiam

nikt do ciebie nie zadzwoni i zaproponuje pracę,no chyba że jakis co na lewo chce zarobić oszukac...szukaj na stronach masz tu na forum...próbuj sam,bo nikt za ciebie tego nie zrobi...takich jak ty są każdego dnia dziesiątki...nie jestes sam...zanim następnym razem napiszesz taki post to prze analizuj wszystko co i jak...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok