Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Karolina Karolina Memoryy Kobza51 Jolka57 MK007 (3409 niezalogowanych)
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
optimus reaktywacja napisał:
Marian, caly czas pamietam Analizuje sytuacje. Jednoczesnie mam bardzo duzo pracy, wiec troche na cisnieniu. Musze odpuscic portal na tydz lub 2, bo marnuje ostatnio zbyt duzo czasu

Co do jezyka, to wiesz, ze i kurwa potrafie rzucic wiec nie ma stresu. Czasami sie zapominam i myle ten kibel z dyskusja akademicka, jednak dzieki panu bogu najwyzszemu sa jeszcze rozne kutasy i avanti ktorzy mnie obudza i pozwola sie zrelaksowac. Wkrotce nagryzmole na priva moje obserwacje i zalozenia.

pzdr. warszawiaka.

Oooooo ,kolego sezon na budowlankę w Norwegii mija dużymi krokami a tobie roboty się narobiło
Profesor Miałeś się ogarnąć.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Avanti napisał:
[quote]optimus reaktywacja napisał:
Marian, caly czas pamietam Analizuje sytuacje. Jednoczesnie mam bardzo duzo pracy, wiec troche na cisnieniu. Musze odpuscic portal na tydz lub 2, bo marnuje ostatnio zbyt duzo czasu

Co do jezyka, to wiesz, ze i kurwa potrafie rzucic wiec nie ma stresu. Czasami sie zapominam i myle ten kibel z dyskusja akademicka, jednak dzieki panu bogu najwyzszemu sa jeszcze rozne kutasy i avanti ktorzy mnie obudza i pozwola sie zrelaksowac. Wkrotce nagryzmole na priva moje obserwacje i zalozenia.

pzdr. warszawiaka.

Oooooo ,kolego sezon na budowlankę w Norwegii mija dużymi krokami a tobie roboty się narobiło
Profesor Miałeś się ogarnąć.

Widze, ze razem ze swoim chlopakiem znacie sie na kryminalnej nomenklaturze i zawsze uzgadniacie nim cos napiszecie

Mozesz mi tepa strzalo wyjasnic, co to oznacza, ze sezon na budowlanke mija duzymi krokami?

Pewnie to, ze Skanska, Hent, Peab, udaja sie na zasluzony sen zimowy niczym niedzwiedzie, a kilkadziesiat tysiecy pracownikow niczym mrowki beda czekac do wiosny. A moze "sezon na budowlanke " w twojej opinii( czy cos takiego w ogole istnieje) to czas gdy maluje sie plotki i drewniane domki ? Pzeciez kazde dziecko wie, ze zima nie wykonuje sie zadnych prac budowlanych i wykonczeniowych. BO PRZECIEZ JEST ZIMNO!!

Wystarczajaco sie skompromitowalas w poprzednich postach, nie dokladaj sobie.

Koncze z wami tepaki, kazde jest wzorowym przedstawicielem "polaka"

tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów
Zdzisiek Kręcina
(KręcinaZeSzczecina)
Nowicjusz
optimus reaktywacja napisał:Jestes kurwa i frajer dety. Chetnie bym cie zajebal na szczeke.
Ty ? Weź nie żartuj. Zapomniałeś jak to w szkole na Grochowie Gruby Benek lekko szturchnął i już leciałeś na zęby ? Potem oczywiście z płaczem do gabinetu dyrektorki.

A poza tym - wypierdalaj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(farek)
Wiking
kurwa to ty jestes cwoku pierdolony w dupe jebany pewnie płacisz polaczkom po 40 nok i zarabiasz na nich . 1000 razy tyle znam takich złodziei jak ty ćwoku wydymany , jebałem twoją matkę to i wyjebie ciebie , cwelu w dupe jebany , nie znasz sprawy a masz dziwko czelność się wypowiadać, ??? to jeszcze raz potwierdza w że w neciedebili nie brakuje i szmat takich jak ty wal się serdecznie kurwo polska bo ja juz norweski paszport mam i z takimi jak ty pierdolonymi cwelami polakami nie mam zamiaru się zadawać bo tylko wstyd ,więc ćwoku zjeb się na swój ryj parchaty osrany moim gównem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(farek)
Wiking
Ty ćwok po co się wypowiadasz jak nie znasz tematu potwierdasz tylko że jestes kolejnym zjebanym polaczkiem który tu przyjechał i obciaga swojemu szefowi aby tylko go nie zwolnił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(farek)
Wiking
ciekawe foremka ilety zalałeś "foremek "kolejny idiota w necie co to prawy jest heh jacy wy kurwa wszyscy porządni jesteście ćwoki ze słomą w butach
kurwa widzę ciągle jak wracacie do polski promem . milionery jebane w dupę przez kozy żal mi was i tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
farek napisał:
kurwa to ty jestes cwoku pierdolony w dupe jebany pewnie płacisz polaczkom po 40 nok i zarabiasz na nich . 1000 razy tyle znam takich złodziei jak ty ćwoku wydymany , jebałem twoją matkę to i wyjebie ciebie , cwelu w dupe jebany.......................
dla polaczkow to i 30nok/h to za duzo ))) skoro ktos sie daje jebac w dupe to dlaczego inni maja z tego nie korzystac???? wprost!!!!

farek napisał:
wal się serdecznie kurwo polska bo ja juz norweski paszport mam i z takimi jak ty pierdolonymi cwelami polakami nie mam zamiaru się zadawać bo tylko wstyd ,więc ćwoku zjeb się na swój ryj parchaty osrany moim gównem
co wobec tego porabiasz tu na polskim forum miedzy innymi polakami??? buehehehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
wyjąłes mi to z ust morda : ))

kolejny w dupie pierdolony lamus, co to rucha wszystkie swinie, a potem testy robi, czy to jego smierdząca sperma była, czy moze innego frajera.....

jest tyle samo wart, co ta szmata, która rznął pod płotem swojej wiejskiej remizy!

paszoł ty na chuj wiesniaku!

ps: nastepnym razem zmarszcz sobie freda, jesli nie panujesz nad swoim ...babim latem!
Albo sie rozciągnij i bierz sam sobie do ryja, a potem sam se kurwa płac za loda!
Tez widze mase takich zeszmaconych polonorków na promie, a ty jestes na pudle w tym rankingu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(farek)
Wiking
a czytam jak takie pedały jak ty się przechwalają swoim pojebanym rozumem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(farek)
Wiking
tania dziwka z ciebie i nic więcej pisujesz swoje życie ???? napisz coś więcej chetnie poczytam i się posmieje z takiego zasrańca pojebanego jak ty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok