Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Pilnie szukam pracy w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
(388 niezalogowanych)
4 Posty
Wiking
Witam! Poszukuje pilnie pracy w Norwegii.3 lata temu wróciłem z rodzina po 8 latach pobytu w Irlandii na stałe do Polski. Po powrocie do kraju wzialem kredyt hipoteczny zeby skanczyc dom w wysokosci 100tys.zł. W tej chwili jestem w dołku ,stracilem prace i nie stac nas na sytuacje splate kredytu hipotecznego ,zona pracuje ale zarabia malo zeby oplacac raty i utrzymac rodzine.W Irlandii pracowałem na wozkach widlowych, jako operator maszyn drzewnych, pracownik ogólny,oraz przy produkcji i klejeniu fornirów drzewnych-znam ten proces bdb. Mam bdb. referencje z Irlandii, znam angielski, jestem uczciwy nigdy nie karany. Z zawodu jestem Technikiem drzewnym oraz ukończyłem Studium administracyjne. Starałem sie samemu szukać pracy w Norwegii wysłałem setki CV i nic- sprawa jest dla mnie bardzo pilna! Jesli ktoś może mi pomóc bede bardzo wdzieczny mam 37 lat. Podaje email ziele-wk75@wp.pl lub tel. 0048692933688.Moge przyleciec do Norwegii w kazdej chwili. Dziekuje Wojtek.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
jankes33 napisał:
Witam! Poszukuje pilnie pracy w Norwegii.3 lata temu wróciłem z rodzina po 8 latach pobytu w Irlandii na stałe do Polski. Po powrocie do kraju wzialem kredyt hipoteczny zeby skanczyc dom w wysokosci 100tys.zł. W tej chwili jestem w dołku ,stracilem prace i nie stac nas na sytuacje splate kredytu hipotecznego ,zona pracuje ale zarabia malo zeby oplacac raty i utrzymac rodzine.W Irlandii pracowałem na wozkach widlowych, jako operator maszyn drzewnych, pracownik ogólny,oraz przy produkcji i klejeniu fornirów drzewnych-znam ten proces bdb. Mam bdb. referencje z Irlandii, znam angielski, jestem uczciwy nigdy nie karany. Z zawodu jestem Technikiem drzewnym oraz ukończyłem Studium administracyjne. Starałem sie samemu szukać pracy w Norwegii wysłałem setki CV i nic- sprawa jest dla mnie bardzo pilna! Jesli ktoś może mi pomóc bede bardzo wdzieczny mam 37 lat. Podaje email ziele-wk75@wp.pl lub tel. 0048692933688.Moge przyleciec do Norwegii w kazdej chwili. Dziekuje Wojtek.

Moze lec pan do Eire?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok