Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(742 niezalogowanych)
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Sethur napisał:
Zuzu napisał:
[b]Służba zdrowia dla wszystkich za free to utopia.

Nooo.. chyba ze cofniemy sie rezimowo...

Wychodujmy sobie fuhrera, kastra, czy innego nieomylnego, pozniej postraszmy swiat glowica nuklearna, sami na siebie nalozmy embargo na wszystko.. oczywiscie zrobmy to na slepo, najlepiej z opaska na oczach coby nic przy okazji nie widziec, nawet kuli.. za 10centow.. bo przeciez wszystko byloby za 10centow.. ...
...albo za darmo.. jak sluzba zdrowia na Kubie..

zabrać komuś złotówkę, oddać w kiepskich usługach 80gr bez możliwości wyboru...i niech sie cieszy ciemny naród że coś ma za darmo. Edukacje też zlikwidować ludźmi głupimi łatwiej się manipuluje.
Marks i Engels powinni się na nowo narodzić, wraz z ich fanami w postaci Lenina, Stalina i reszty,,,,ehhh

"chleb może i podrożał, ale lokomotywy staniały" więc bilans jest na zero
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
ten film jest jeszcze lepszy
naprawde polecam obejrzec w calosci

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Może grupa bundelberga została wymyślona przez elitę która zdaje sobie sprawę że społeczeństwo coś podejrzewa i teraz daje takiego "konia trojańskiego" aby mieć jeszcze większą kontrole nad światem?
Matrix to mało? "Incepcja" Nolana idzie krok dalej (nawet kilka kroków)

Ok, może zostańmy wszyscy pustelnikami żyjącymi w buszu. Spalić pieniądze, odciąć się od cywilizacji i żyć tylko z tego co sami wyprodukujemy wtedy będziemy niezależni od władzy pieniądza , ba nawet nie przejdzie nam przez myśl polityka spisku przeciwko całemu światu jeśli każdy będzie 24/7 walczył o przeżycie.

Wole oglądać dokumenty niż takie filmy pisane na zamówienie jak ten powyższy, ciężko się ogląda coś co wciska część swoich racji na siłę i dorabia do tego ideologie. na ile wizja autora jest prawdziwa???

Zawsze znajdą się ludzie którzy chcą się dorwać do władzy, a z drugiej strony są tacy co osiągnęli dno i patrzą jak się tam urządzić.

jak ktoś chce jesczę coś ciekawego obejrzeć , dającego do myślenia to polecam to:

"Czekając na sobotę" "nokałtuje" jest o części społeczeństwa w Polsce, która nie ma takich problemów jak FED, grupa "bublen-cośtam" ONZ i inne "grupy trzymające władze".

Jeden i drugi temat rzeka, ale ja wole się cieszyć tym co mam i gdzie jestem niż zastanawiać w nieskończoność nad złem tego świata.

Dzisiaj jedenasty listopada jedni świętują niepodległość, a inni zastanawiają czy aby na pewno?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH CHWIL
W 2011 ROKU

a tutaj taki nowy filmik proponuje

Zgłoś wpis
Oceń wpis: