Agata1985 napisał:
Byłam już u mechanika- zrobili jedno, a potem wyszło coś innego i tak od 2 tyg... Mam już dość ich prób i błędów, a wszystko kosztuje... Tak się składa, że samochód sprowadziłam jakieś 2 miesiące temu - opłaciłam, ocliłam i tu zarejestrowałam i zależy mi na zrobieniu wszystkiego i jeżdżeniu nim dalej. Tak się składa, że oni sami tu w serwisie autoryzowanym nie są pewni co i jak, dlatego też chce go przetransportować do PL do mojego poprzedniego serwisu. Mam nadzieję, ż ta odpowiedź wszystkich zadowoli....
Mój znajomy tutaj miał podobną sytuację. Auto akurat kupił na miejscu, ale coś mu sie tam zaczęło dziac i chciał podreperowac w Polszy, bo tutaj sie za głowe łapali, coś tam niby próbowali, ale dupa z tego wyszła. Miał akurat zaprzyjaźnionego mechanika, który przyjechał z lawetą i zabrał samochód do kraju. Sprawdź może ile taka akcja by kosztowała i czy jest warta zachodu. Podejrzewam, ze w konfrontacji z norweskim cennikiem, warto to przemyslec. Potem lecisz do Polski i wracasz autkiem.