Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Forum - Norwegia

Czytali temat:
(520 niezalogowanych)
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Zaglądam tutaj co dzień jak zwykle, od jakiegoś czasu mam wrażenie jak bym dobrowolnie kąpał się w szambie logując się na tej stronie.
To co się tutaj dzieje ciężko kulturalnym zdaniem opisać.
Nie usunę swojego profilu na znak protestu bo nic to nie daje, nie wskażę winnych palcem bo każdy jest winien po części.
Fajne forum było i się zbyło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Witam.....

Z ciekawości przejrzałam inne fora....i co się okazuje ?.....że największą frekwencję ma właśnie to forum....
Oczywiście....to nie doskonałość....jest wiele błędów...mankamentów....ale to wcale nie znaczy.....że trzeba je jeszcze przygniatać......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Założyciel MN
Ok, rozumiem, ze to dotyczy czesci portalu zwanej "forum". Chetnie wyslucham wszelkich uwag. Co sie zmienilo? co na gorsze a co moze na lepsze? Rowniez jestem otwarty na wszystkie propozycje rozwoju portalu.
Pozdrawiam,
Lukasz
Zgłoś wpis
1 Post

(Kow@lski)
Założyciel MN
Przed wojna to byla wojna, nie to co teraz!

Grzes, szczerze mowiac, nie wiem o co chodzi... Ludzie sie klocili, kloca i beda. Zawsze sie znajdzie taki, co cos wysmarzy malo przyjemnego - to dotyczy na forum i nowych i kombatantow. No coz, forum, to takie miejsce gdzie spotykaja sie rozne charaktery, a jak jeszcze maja ten komfort, ze moga wylac zolc kryjac sie za ekranem
Od czasu do czasu np. mialem pretensje do moderatora, ale nieco zrozumialem jaka jest jego sytuacja.
Z powazaniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Założyciel MN
piekny napisał:
Ok, rozumiem, ze to dotyczy czesci portalu zwanej "forum". Chetnie wyslucham wszelkich uwag. Co sie zmienilo? co na gorsze a co moze na lepsze? Rowniez jestem otwarty na wszystkie propozycje rozwoju portalu.
Pozdrawiam,
Lukasz

Piękny.....zrób coś z tym.....żeby te same tematy nie wyskakiwały podwójnie.....potrójnie......wiesz o co mi chodzi....?

Pozdrawiam.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Założyciel MN
piekny napisał:Ok, rozumiem...
RÓWNIEŻ...Ok...
Również ...Rozumiem ...

.....CYSORZ... TO MA KLAWE ŻYCIE...niemniej nie zazdroszczę i jednocześnie podziwiam ...

...Ot taka sobie przewrotność ...użytkownika...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Założyciel MN
piekny napisał:
Pozdrawiam,
Lukasz

To mile zaskoczenie, bo nie tak dawno prosiles o uwagi i sugestie, a otrzymujac je napisales " smieszy mnie to jak to czytam". Cos sie zmienilo?
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Założyciel MN
Hilton napisał:
piekny napisał:
Pozdrawiam,
Lukasz

To mile zaskoczenie, bo nie tak dawno prosiles o uwagi i sugestie, a otrzymujac je napisales " smieszy mnie to jak to czytam". Cos sie zmienilo?
Pozdrawiam.

Piekna ta jego historia, niestety chyba niewielu ja kupi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Założyciel MN
Nadejdzie nowy rok, a stare problemy zostaną, Co tu zmieniać, przecież jest super, było super i będzie super. Mi ktoś ukradł trzy dni świąt i jest jest super, oddawać moje święta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Założyciel MN
piekny napisał:
Pozdrawiam,
Lukasz

Forum? Ja to bym bardziej wyeksponowal te wyszukiwarke. Podejrzewam, ze nowi sa nieco pogubieni jak tu przychodza. Pogubieni w tym jak zamiescic posta, a co dopiero mowic o tym, ze wszystko juz bylo przerabiane i gdzie tego szukac. Pozwoliloby to zaoszczedzic tak wiele nerwow starym uczestnikom, ktorzy wrecz zmuszeni sa ciaglym wyjasnianiem, ze "to juz bylo idioto", a nowym rownie smacznych odpowiedzi . No chyba, ze chodzi o ruch w interesie i ogladalnosc, a moderator sluzy jedynie do pokazowki.
A dla wszystkich, ktorzy sie zbyt bardzo w to angazuja polecam film, ktory po raz ktorys dzisiaj przerobilem i koncowa scene umieszczam. Oczywiscie z powazaniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok