Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

maszynista lokomotywy - Norwegia

Czytali temat:
TOMASZ P grzegorz kk Łukasz Skrzy Rafał Misiewicz (4019 niezalogowanych)
11 Postów
Wiking
witam mam uprawnienia maszynisty lokomotywy od 9 lat wybieram sie końcem stycznia do bergen.jestem ciekaw czy mógłbym znalezc prace na kolei w norge niestety nieznam jezyka .wie ktoś cos na ten temat?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
arti38 napisał:
witam mam uprawnienia maszynisty lokomotywy od 9 lat wybieram sie końcem stycznia do bergen.jestem ciekaw czy mógłbym znalezc prace na kolei w norge niestety nieznam jezyka .wie ktoś cos na ten temat? może są jakieś kursy? na kolei sa sygnały specjalne które obowiązuja w całej europie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
arti38 napisał:
arti38 napisał:
witam mam uprawnienia maszynisty lokomotywy od 9 lat wybieram sie końcem stycznia do bergen.jestem ciekaw czy mógłbym znalezc prace na kolei w norge niestety nieznam jezyka .wie ktoś cos na ten temat? może są jakieś kursy? na kolei sa sygnały specjalne które obowiązuja w całej europie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
arti38 napisał:
arti38 napisał:
arti38 napisał:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok