Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1417 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
dyspozytor w tym przypadku towarów wysyłanych z zakładu Pani mgr.inż architekt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Hilton napisał:
Sethur napisał:
Hmmm... dispatcher.. .. A jak to sie nazywa po polsku??

dyspozytor lacznosci ??? haHAHAHAHAHAHA HALO, J-23?

Lacznosci, czy innej masci, ale juz samo "dyspozytor" budzi respekt
Jakie to ludziska kariery na tym zachodzie robia, fiu fiu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Bardzo edukowane polskie Panie magistry musita w koncu pojmac, ze to w Polsce dyspozytor to tylko taksowek, a już na ten przykład w takich polskich zakładach mięsnych to będzie DZIAŁ DYSTRYBUCJI TOWARÓW. Tak sobie myślę, że w tej Anglii do wypełnienia i rozliczenia zamówień na przetwory mięsne z codziennie ubijanych trzech i pół tysiąca świń wystarczyło nas 6 dyspozytorów. Myślę dalej, że w Polsce do tej ilość potrzeby byłby dyrektor, kilku zastępców, sekretariat, kilkunastu magistrów made in Poland i ze 30 innych. Dlatego tych przygłupawych polskich magistrów śmieszy, że tak wielką i odpowiedzialną pracę może wykonywać jakiś tam sobie dyspozytor. I te pieprzone polskie magistry za cholerę nie rozumieją dlaczego Polska jest najbiedniejszym krajem Europy. Oni wręcz myślą, że to bogata kraina. Magisterki obie dwie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
jasta, po mgr nie stawia sie kropki, po inz. owszem. Wyjasnienie: kropki nie stawia sie dla tego, ze "r" jest ostatnia litera wyrazu, np. magister, doktor... mgr. to raczej od magazynier
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
jasta102 napisał:
(...)dyrektor, kilku zastępców, sekretariat(...)

No patrz.. mialbym co robic..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Pani mgr inż architekt Hilton, może naucz się w końcu Pani jak zainstalować sobie polskie literki. Na polskim portalu wypadałoby jednak przynajmniej polskiemu mgr ich używać. Wierzy mi Pani, że to jest możliwe. Ja na ten przykład mam w laptopie klawiaturę norweską, Windows w wersji angielskiej, a jednak używam polskich liter. Wiem, że to może być trudne dla polskiego magistra, ale skrzyknijcie się w 5, a może 10 mgr od mopa i może wam się uda, bo naprawdę wypada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:..."sprzataczka po studiach" ma negatywny wydzwiek w twojej wypowiedzi ...
I taki właśnie , starałem się uzyskać efekt ,w tym konkretnym temacie... i do tej konkretnej Osoby...

Ponadto , Hiltonko... nie chcę dzisiaj dyskutować dalej , nad wyższością Świąt Wielkiej Nocy , nad Świętami Bożego Narodzenia ...

Niemniej w niektórych przypadkach , bardziej Sobie cenię człowieka po zasadniczej szkole , pracującego w Swoim wyuczonym zawodzie ...
Niż Zafajdanego , Magistro-Inżyniera , który na niejednym Forum , nie potrafi sklecić porządnego Postu , tylko żebra o jakąkolwiek fizyczną pracę , ze sprzątaniem na czele ... A w niektórych przypadkach , język Tych wykształciuchów , jest nieraz gorszy , niż niejednego "Nurka z Rynsztoku "... .

I żeby nie było ...znam , wiele osób sprzątających , tak na dziko jak i legalnie ...
Niemniej to już inny temat... i inny punkt Mojego , Subiektywnego widzenia , danych konkretnych Osób...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
jasta102 napisał:
z codziennie ubijanych trzech i pół tysiąca świń wystarczyło nas 6 dyspozytorów

Ja od poczatku wiedzialm, ze ten jasta, to on jakas szycha musi byc...panie kochany
Z jego postow, to tylko "gupi" by nie wyczytal kto on jest i jakie stanowiska piastowal To bylo slychac, widac i czuc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Fijołka kochana jak się cieszę, że znów jesteś w dobrej formie Może jednak jako Pani mgr popracujesz teraz razem z Panią mgr architekt nad polskimi znakami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
jasta102 napisał:
Fijołka kochana jak się cieszę, że znów jesteś w dobrej formie Może jednak jako Pani mgr popracujesz teraz razem z Panią mgr architekt nad polskimi znakami

Ja zawsze jestem w dobrej formie , ale nie zwsze mam ochote na czytanie lub komentowanie twojej "wznioslej", a zarazem bardzo wulgarnej tworczosci

Czy to braki odpowiednik znakow, czy inne braki powoduja u ciebie niemoznosc poprawnego przeczytania i napisania niku innego uzytkownika ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok