Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

No limit - charakter ogloszen.. - Norwegia

Czytali temat:
JERZY KOLCAN (573 niezalogowanych)
34 Posty

(Andy Pandy)
Nowicjusz
Witam.
Rozumie i toleruje ludzi ktorzy szukaja partnerow za pomoca MN (jakichkolwiek..swing,les,itp..)
Lecz :

www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/inne_oglo...warzyskie/page1.html

to juz lekka przesada..

Moze zaraz zlodzieje z radyjkami i felgami albo przemytnicy tez zaczna sie oglaszac.. (???)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
hehe dobre....normalne sa tacy ktorzy nie chca sie pchac w zwiazki....
no ale zgadzam sie z Toba...przesada lekka powinni takie ogloszenia usuwac bo nie dlugo na tym forum bedzie naprawde niezly "scheiß"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
a właściwie czemu nie? od początku nie ma złudzeń o co chodzi? a przecież, żeby nie było popytu, to by i nie było podaży
pozdrawiam
p.s. kiedyś miałam ustawiony kanał informacyjny w komórce i jedno ogłoszenie utkwiło mi w pamięci: "oddam się za kody heyah 888......" od tego czasu chyba nic w kwesti ogłoszeń tego typu mnie nie zdziwi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
Fenomenalne! Ludzka pomysłowość i kreatywność jest tak bezkresna jak kosmos he he....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Andy Pandy napisał:
Witam.
Rozumie i toleruje ludzi ktorzy szukaja partnerow za pomoca MN (jakichkolwiek..swing,les,itp..)
Lecz :

www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/inne_oglo...warzyskie/page1.html

to juz lekka przesada..

Moze zaraz zlodzieje z radyjkami i felgami albo przemytnicy tez zaczna sie oglaszac.. (???)

"Najedzony głodnego nie zrozumie"

z fajami i alkoholem to były nawet tematy na forum nie tylko ogłoszenia.

Liczyłem że to ktoś ludźmi albo organami zahandlować chce, a tu takie prozaiczne potrzeby.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Zuzu napisał:

Liczyłem że to ktoś ludźmi albo organami zahandlować chce, a tu takie prozaiczne potrzeby.

Znajdz rynek zbytu.. .. to znajde Ci *towar*..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
kinia polska
(poleni)
Wiking
Tym bardziej że po przez stronke Gulesider można wyszukać nazwe użytkownika gdy sie wpisze numer komórkowy,a uw pan podał a potem wejść na naszą klasę i już wiadomo kto nadał ogłszenie.....chyba że ktoś inny podał dla żartów jego numer......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(smajk)
Stały Bywalec
saka napisał:
a właściwie czemu nie? od początku nie ma złudzeń o co chodzi? a przecież, żeby nie było popytu, to by i nie było podaży

...dokladnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
AgaN napisał:
hehe dobre....normalne sa tacy ktorzy nie chca sie pchac w zwiazki....
no ale zgadzam sie z Toba...przesada lekka powinni takie ogloszenia usuwac bo nie dlugo na tym forum bedzie naprawde niezly "scheiß"

Wielkie halo że chłopowi dupczyć się chce.

Przynajmniej gość szczery i nieowija w bawełnę.

Krótko zwięźle i na temat,a nie jak co niektórzy.....y y y no wiesz.....

Moim skromnym zdaniem to, każdy zdrowy facet lubi wygnieść pieroga.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
kinia polska
(poleni)
Wiking
wygnieść pieroga-hahahahahhaha.swoją drogą dzwoniłam do gościa i powiedział ze zadnego ogłoszenia nie dawał na moją norwegie,nawet nie wiedziałco to jest.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok