Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Witam...mam małe pytanko jeśli można:) - Norwegia

Czytali temat:
(218 niezalogowanych)
2 Posty
ala kot
(ineta.fm)
Wiking
jestem w Oslo od tygodnia zaczęłam pracę i jest ok...ale gdyby ktoś wiedział gdzie mogę znaleść jakieś dane na temat szkoły dla mojego syna ,który w tym momencie rozpoczął naukę w Pl w 3 kl gimnazjum ,czy jest tu w No odpowiednik naszego gimnazjum wogóle??? z góry dzięki za informację
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ineta.fm napisał:
... ,czy jest tu w No odpowiednik naszego gimnazjum wogóle???...
Ależ oczywiście , że JEST...
Jeżeli ten temat jest dla Ciebie ... naprawdę priorytetem ... TO POWINNAŚ UDAĆ SIĘ DO NAJBLIŻSZEJ TWOJEGO ZAMIESZKANIA , ODPOWIEDNIEJ SZKOŁY ... i bezpośrednio zasięgnąć odpowiednie wiadomości ...
Każda szkoła ma trochę inne wymogi ....Niemnie wszędzie skierują Ciebie odpowiednio tam gdzie akurat jest taka aktualna POTRZEBA...! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
ineta.fm napisał:
jestem w Oslo od tygodnia zaczęłam pracę i jest ok...ale gdyby ktoś wiedział gdzie mogę znaleść jakieś dane na temat szkoły dla mojego syna ,który w tym momencie rozpoczął naukę w Pl w 3 kl gimnazjum ,czy jest tu w No odpowiednik naszego gimnazjum wogóle??? z góry dzięki za informację

Tyle pytań ciśnie mi się na usta po twoim zapytaniu...........aż brak mi słów
więc spytam się tylko.........aby TY nie potrzebujesz pójść do tego gimnazjum !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
masz rację ineta....poradzisz sobie umiesz liczyć...licz na siebie tak to już jest tu w no...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok