Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3728 niezalogowanych)
9 Postów

(czikson28)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
czikson28 napisał:
...,jak bym podała telefon to jeszcze takie osoby jak ty by wpadły na jakiś debilny pomysł,szkoda że tacy ludzie jak ty wyjeżdzaja za granice i tak nas reprezenują!!!
A....
TERAZ ...
ROZUMIEM ...
...TĄ TWOJĄ PRYWATNĄ WIADOMOŚĆ , NA MOJEJ PRYWATNEJ POCZCIE...!!!...
WIESZ , PRZEMIELĘ ...TO MOJE DALSZE SPOSTRZEŻENIE NA TWÓJ PRYWATNY TEMAT .
Ponad to które już zamieściłem powyżej ...
---
Miałem jednak rację na Twój Temat ...a teraz potwierdziło się to wszystko w 100%.

----
NIE ZDZIWIŁ BYM SIĘ WCALE ... , ŻE PSINA ... JEDNAK NA JEGO NIESZCZĘŚCIE ODNALEZIONA ... NIE CHCIAŁA BY DO WAS WRÓCIĆ ...!!!

Jesteś... ZŁĄ OSOBĄ ...
PISZĘ TO Świadomie ...i z pełną Osobistą ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ....

Wystarczy spojrzeć na Twoje zdjęcie z bliska ..../o ie w ogóle to jesteś Ty oczywiście ...

Co do danych na temat zaginięcia ...
TO
PIEPRZYSZ JAK POTŁUCZONA ... i w żaden sposób nie rozumiesz Mojej Kpiny na temat Twego Ogłoszenia ...!
---
TAK GWOLI WYJAŚNIENIA I ZARAZEM UŚWIADOMIENIA ... przyklaskującym Tobie PRZYGŁUPOM...!!!
---
70 -Km w linii prostej na zachód od... MO-RANA ... znajdują się bezkresne tereny Oceanu Północnego ...
Natomiast za WSCHÓD ... znajdują się dziewicze tereny obcego Państwa ...Zwanego SZWECJĄ...
---
Dlatego Mój pierwszy post w tym temacie był taki ironiczny na temat...BRAKU PRECYZJI...
I to by było na tyle jak na razie...
Czekam na więcej NIEKOMPETENTNYCH ZACZEPEK...

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Ania Laskowska
(ankaka)
Wiking
czikison28 , po co się tłumaczysz ? pies może się zgubić, to jest CHYBA logiczne. daj ogłoszenie o zgubieniu pieska do najbliższych sklepów.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(czikson28)
Wiking
jak juz skończyłes studiować mapę to idz lepiej spać, nie mam ani czasu ani ochoty na dyskusje z kimś takim jak ty,dobrze że nie widze twojego zdjecia bo mam zamiar sie dzisiaj wyspać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
czikson28 napisał:
jak juz skończyłes studiować mapę to idz lepiej spać, nie mam ani czasu ani ochoty na dyskusje z kimś takim jak ty,dobrze że nie widze twojego zdjecia bo mam zamiar sie dzisiaj wyspać
Osobiście NIE MUSZĘ STUDIOWAĆ MAPY ...NORDNORGE... ponieważ w tym fylke mieszkam prawie PIĘĆ LAT ... a co za tym i idzie również i Tutaj pracuję ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...zwracam

honor.to nie zwierzeta powinno sie usypiac,

tylko gubiacych je wlascicieli...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
czikson28 napisał:
...dobrze że nie widze twojego zdjecia bo mam zamiar sie dzisiaj wyspać
Moje zdjęcie nie jest żadnym tabu .. i dla chcących ...
żaden problem poszukać ...
Tylko to TRZEBA CHCIEĆ ... a nie biadolić ...
A Ty nawet WŁASNEGO PSA , NIE MOŻESZ ZNALEŹĆ
---
to był tylko wstęp.../takie nawijanie bawełny na uszy/...
---
NIE PISZ WIĘCEJ DO MNIE NA ...-PW-... ZABLOKOWAŁEM ...CIEBIE ...

ŻAŁOSNA JESTEŚ , JAK MAŁO KTÓRA KOBIETA NA TYM FORUM / CHYBA ,ŻE SIĘ KAMUFLUJESZ/...
---
w przypływie litości nad głupimi właścicielami czworonogów , dam sobie spokój z komentowania Twojego Down-nowskiego wpisu / przepraszam naprawdę chorych na tą przypadłość/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
stacho bianco
(Gen_italia)
Wiking
gabriel napisał:
czikson28 napisał:
Osobiście NIE MUSZĘ STUDIOWAĆ MAPY ...NORDNORGE... ponieważ w tym fylke mieszkam prawie PIĘĆ LAT ... a co za tym i idzie również i Tutaj pracuję ...

Idota co to od pieciu lat mysli ze nordnorge to fylke jest (chyba ze jakis nowy dorobili specjalnie dla purpurowych), o NORDLAND to nie slyszales pewnie, jeszcze z piec lat i moze sie dowiesz?

jak ty mialbys cos znales jak sam nie wiesz gdzie jestes??????????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(czikson28)
Wiking
nie mam zamiaru do ciebie pisać(chciałbyś!!) ani oglądać żałosnego upierdliwego człowieka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(czikson28)
Wiking
miejmy nadzieje że ten żałosny człowieczek się kiedyś odnajdzie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok