Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

PODROŻ-Oslo-Stavanger, pilne!!!!!!!!!!!! - Norwegia

18 Postów
Marta Szarek
(martaszar66)
Wiking
Witam, być może taki wątek już był ale nie chce mi się przegrzebywać całego forum a jest to dla mnie ważne i potrzebuję info szybko. Czy ktoś się orientuje jak wygląda podróż z oslo, tego rygge airport do stavanger? Czy są jakieś busy, autobusy, pociągi które stamtąd odjeżdżają? Jeśli tak to gdzie mogłabym zobaczyć rozkład? jaka jest cena takiej podróży? ok 23 chciałabym polecieć do chłopaka ale bilet lotniczy do stavanger jest bardzo drogi i znacznie tańszy jest do oslo a on nie będzie dał rady mnie odebrać niestety...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
martaszar66 napisał:
Witam, być może taki wątek już był ale nie chce mi się przegrzebywać całego forum a jest to dla mnie ważne i potrzebuję info szybko. Czy ktoś się orientuje jak wygląda podróż z oslo, tego rygge airport do stavanger? Czy są jakieś busy, autobusy, pociągi które stamtąd odjeżdżają? Jeśli tak to gdzie mogłabym zobaczyć rozkład? jaka jest cena takiej podróży? ok 23 chciałabym polecieć do chłopaka ale bilet lotniczy do stavanger jest bardzo drogi i znacznie tańszy jest do oslo a on nie będzie dał rady mnie odebrać niestety...
CÓŻ ...
Lenistwo... chciwość ... oraz próżność ... NIGDY NIE POPŁACA...
A już w szczególności jeżeli chodzi o Norge ...
Postępując tak jak i Ty , napiszę tylko tyle .
Podróż z Tego Oslo Ryge do Stavanger tradycyjnymi środkami Może Ciebie kosztować i TRZY RAZY TYLE CO ZAPŁACIŁA BYŚ ZA BEZPOŚREDNI BILET Z POLSKI DO STAVANGER.
---
Skoro Twój Chłopak tutaj pracuje i nie uświadomił jeszcze Ciebie o takich "ANOMALIACH"
to widocznie nie chce Ciebie tutaj widzieć .!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
dobrze powiedziane Gabrielu....

mnie wychodzi 935NOK pociagiem )

z Rygge do Oslo i potem z Oslo do Stavanger...

nie wiem czy prawie 1000nok za pociag to super cena w porownaniu do czasu jazdy pociagiem i do czasu przelotu w expresowym tempie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Marta Szarek
(martaszar66)
Wiking
ok, nie trzeba od razu tak ostro... Dziękuję za informację. I komentarze typu chciwość, lenistwo... chyba nie są na miejscu skoro nic o mnie nie wiesz, nie sądzisz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Marta nie przejmuj się tutaj tak zawsze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...jesli

'on nie bedzie dal rady' ciebie odebrac z tego rygge

to olej go i zaraz po przylocie,poszukaj sobie nowego!

powodzenia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Ona82 napisał:
Marta nie przejmuj się tutaj tak zawsze...

hehehehehehehehehee
z rygge sa autobusy do centru oslo (dworzec głowny), potem proponuje kolejny autobus bezposrednio do st.ger....
firma lavpriekspressen jezdzi OSLO - ST.GER..... cena biletu 720nok,a czas przejazdu około 7-8h....
zdecydowanie lepiej jest leciec do sola/stavanger!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ciebie chłopie to chyba naprawde ojciec lał za młodych lat, bo czytajac twoje wypociny da sie wyczuc,ze miałes kurwesko ciezkie dziecinstwo
a teraz na stare lata przyszło ci siedziec na tym wypizdówku i marszczyc freda.......
a ten fiolet ci pasuje jak swini siodło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marianek73 napisał:...a ten fiolet ci pasuje jak swini siodło
Czy ty aby nie za dużo dzisiaj pociągasz z flaszki...!?
Pamiętaj , że jutro masz dniówkę za kółkiem ... idź lepiej spać ... bo zamiast zbierać do skarpety te swoje dutki ... wydasz je na mandat ... a i być może , będziesz jeszcze zaszczycony wywiadem w Norge "Szmatławcu" ... jako następny przedstawiciel Polonii , który jechał za kółkiem na bani.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok