Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Strømmen Storsenter 13:30 - Norwegia

Czytali temat:
(379 niezalogowanych)
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Heja Zapraszam na forum ogolnym do spotkania dziewczyn ktore odbedzie sie jutro o godzinie 13:30 w Strømmen Storsenter-jest nas 6 w tej chwili ale chetnie poznamy wiecej kolezanek w roznym wieku,wiec jesli sa jakies osoby ktore mieszkaja niedaleko i maja ochote sie zaprzyjaznic to serdecznie zapraszamy do naszego grona.Spotykamy sie wstepnie przed wejsciem do centrum handlowego ktore jest obok apteki i vis a vis remy1000,pozniej przenosimy sie do "kawiarenki" na drugim pietrze o nazwie Lille Persille-w razie gdyby ktos mogl przyjsc-ale pozniej to zapraszamy na gore-napewno troche czasu tam spedzimy.. Podaje tez nr mojego gg - jesli ktos chcialby wiedziec cos wiecej przed spotkaniem Panom z gory dziekujemy. Pozdro dziewczyny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Sory zapomnialam podac tego gg nr 4694352
Odzywajcie sie dziewczyny-im nas wiecej tym ciekawiej!! Od Oslo to zaledwie kawaleczek,wiec ruszac sie ruszac kto ma wolne albo bedzie juz po pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Justyna x
(justyna85)
Początkujący
dopiero teraz to przeczytałam :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Kochana nie zniechecaj sie tak szybciutko bo w sobote ta ktora teraz przyjdzie tj 10.09.2011 o godzinie 11:00 jest dokladnie takie same spotkanie i w tym samym miejscu-tylko osob powinno byc wiecej Wiec mam nadzieje ze do soboty to przeczytasz i w mig sie wszyscy spotkamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Justyna x
(justyna85)
Początkujący
tak tak przeczytałam teraz na czas , tyle że dziś lecę do PL i wracamy w sobotę o 22.40 :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Oj kochana-zawsze cos-jak na tej reklamie W takim razie odezwij sie i zajrzyj tu po powrocie Moze sie uda ciagnac spotkania na tyle dlugo-a raczej mam taka nadzieje Pozdrow Polske od nas wszystkich w takim razie a juz napewno stolice-czyli Szczecin
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok