Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Michał Hindera
(MiTaL324)
Nowicjusz
Zgadzam sie w zupełności z Ona 82 Jak to forum Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Marta Szarek
(martaszar66)
Wiking
Dziękuję Grzes203 za jakąś konkretną odpowiedź. Dodam tylko że jestem na etapie poszukiwań pracy dlatego wdanie tysiaka na bilet nie jest dla mnie tanią sprawą a muszę za niego zapłacić sama niestety.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów

(potfur)
Nowicjusz
martaszar66 napisał:
Witam, być może taki wątek już był ale nie chce mi się przegrzebywać całego forum a jest to dla mnie ważne i potrzebuję info szybko. Czy ktoś się orientuje jak wygląda podróż z oslo, tego rygge airport do stavanger? Czy są jakieś busy, autobusy, pociągi które stamtąd odjeżdżają? Jeśli tak to gdzie mogłabym zobaczyć rozkład? jaka jest cena takiej podróży? ok 23 chciałabym polecieć do chłopaka ale bilet lotniczy do stavanger jest bardzo drogi i znacznie tańszy jest do oslo a on nie będzie dał rady mnie odebrać niestety...
nie napisalas z jakiego miasta w polsce chcesz leciec ...
jezeli nie masz jeszcze kupionego biletu to zajrzyj na wizzair.com oni maja bezposrednie loty np. z gdanska do stavanger... na 22/9 cena ok.100 pln wydaje sie byc interesujaca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Marta Szarek
(martaszar66)
Wiking
Bardzo, ale ja niestety jestem z beskidu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
no to z Katowic (z KRK jedzi bus wiziru ) masz bilety od 100pln na torp i potem autobus

www.nor-way.no/

ok 500kr tyl że w uj czasu bo w Krystiansand sobie poczekasz troszke.

lub pociąg

www.nsb.no/category2734.html?booking-fro...ooking-date-return=0

i tu można za 199kr dojechać jeśli nie zależy ci na czasie.

czyli jak dobrze zakombinujesz to ok200pln możesz wydać na podróż tyle że to w środku tygodnia tak da rade i ze dwie doby będzie trwało.

P.S. twój chłopak jeśli jest tu dłużej niż kilka miesięcy to niezła cipa z niego jak nie potrafi tak prostych informacji sam znaleźć/zapytać współpijących

P.S.2. jaki Beskid? pisz po ludzku Ukraina
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Marta Szarek
(martaszar66)
Wiking
yyyyyyyy czy Ty wiesz gdzie jest Beskid wyspowy? Do Ukrainy dobry kawałek a mój chłopak jest tam kilka dni:]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
martaszar66 napisał:
yyyyyyyy czy Ty wiesz gdzie jest Beskid wyspowy? Do Ukrainy dobry kawałek a mój chłopak jest tam kilka dni:]

no dobra poebało mi sie z Bieszczadami,
no to niezłe wyzwane wasz czeka,(chłopak chyba ma prace? bo jak nie to bez większej ilości gotówki może być kiepsko)

Do odważnych świat należy i jakby co to wam ambasada może skredytować powrót do kraju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Marta Szarek
(martaszar66)
Wiking
Chłopak ma pracę także bez obaw
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok