witam mam wieloletnie doświadczenie z różnego rodzaju przemocą i po przeczytaniu tego tematu mogę tylko współczuć jesteś na obczyźnie, a opinia o polakach nie jest najlepsza. Byłem jakiś czas w no i przekonałem się, że nie tolerują obcych, a ich podejście rasistowskie to już zupełnie inny temat. Z pewnością przyjaciół nie zyskasz zgłaszając o stosowanej przemocy wobec syna, ale nie pozwól by był dręczony. Wielokrotnie takie sprawy udawało się mi załatwić między rodzicami i to przynosiło najlepsze rezultaty, ale nie znam mentalności norwegów. Oglądając program o odzyskaniu dziewczynki w no przez Rutkowskiego przychodzą mi do głowy różne niewytłumaczalne myśli. Czy norwegowie są narodem mściwym i zechcą zemścić się na Twojej rodzinie przekręcając wszystko i uznając Twojego syna prowodyrem. Ale to takie myślenie po tym programie TV lubi robić sensację nie pokazując wszystkiego. Jestem przekonany, że wszystko zakończy się pomyślnie i kiedyś będziesz się z tego śmiała. Wiem, że na obczyźnie jest ciężko, ale cóż w kraju nie zapewniają nam godziwego bytu. Jestem z Wami trzymajcie się, Pozdrawiam,