Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3617 niezalogowanych)
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
no tak to sie temat zeslizgnol,moze mnie swedza uszy ,a ciebie co......?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Gabrielu, pytalam, chodzilam, dowiadywalam sie, ale nie na forum Tylko zawsze u zrodla. Staram sie byc zawsze na bierzaco.
Moze powinnam jednak zawiesic moja charytatywna dzialalnosc. Niech kryss przejmie paleczke. Wtedy powie, ze jak sie komus wynajmuje mieszaknie to sie nie palci podatku, bo jego znajoma tak ma Tylko ze sie nie przyzna, ze trza zapalcic ponad 20 % i bedzie straszyl ludzi barnevernet'em, bo jego znajoma ma dostep do dokumentow.
www. zal.pl
Hehehe. Ja sobie pozostane zarozumialą matka Polką. Bedzie mi z tym dobrze, nie bede tracic wlasnego czasu na wypelnianie drukow obcym ludziom, na pisanie im podan, nie bede tracic wlasnych pieniedzy na telefony do instytucji aby zalatwiac cudze sprawy. Bo ja jestem zla kobieta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
wroc do tematu i sprawdz dokladnie,napewno znajdziesz,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:...ja jestem zla kobieta....
I taką Pozostań ...
Ja mimo wszystko Toleruję Twoje zachowanie ... pomimo tego , że Osobiście wirtualnie parę razy dowaliłem Tobie po łbie za niektóre wypowiedzi ...
TO BYŁY CZASY... to se ne wrati...!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Pamietam, pamietam Ale niech to nie wraca. Teraz musze isc odebrac matule z walizami, Przywiozla mi na pewno cos dobrego
Dobranoc wszystkim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Agnieszka Skrzątek
(Agnieszka2016)
Wiking
Jeżeli wierzysz w przypadki precyzyjnego przepowiedzenia daty śmierci to ten artykuł jest właśnie dla Ciebie sites.google.com/site/news048
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
pani juz dziekujemy pani agnieszko2016
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Ladne po Mezu
(ambra)
Początkujący
hilton.....powiedz mi dlaczego bioro moje dziecko i chlopczyka( innej rasy) na cotygniotowa spowiedz? moje dziecko jest piekne i on tez czyzby chcieli ..........????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ambra napisał:
hilton.....powiedz mi dlaczego bioro moje dziecko i chlopczyka( innej rasy) na cotygniotowa spowiedz? moje dziecko jest piekne i on tez czyzby chcieli ..........????????
Nie PIJ ...!!!
Jak Piszesz ...
Ewentualnie jak już piszesz ... , to pisz logicznie .
Oraz Pełnymi zdaniami .
Chyba , że prowokujesz ...!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Ladne po Mezu
(ambra)
Początkujący
Gabriel .teraz pisze na powaznie.Sorki ze inaczej odebrales . ale jak cos wiesz to powiedz,i nie jest to zadna prowokacja !!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok