Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

PRZECZYTAJCIE o Barneverns...to szok dla mnie - Norwegia

Czytali temat:
(3622 niezalogowanych)
58 Postów

(pozazycie)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(ankaw)
Wiking
To juz/wreszcie nauczylas sie norweskiego, czy ktos ci przetlumaczyl?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów

(pozazycie)
Nowicjusz
ankaw napisał:
To juz/wreszcie nauczylas sie norweskiego, czy ktos ci przetlumaczyl?no wreszcie powoli ale zaczynam cie lubiec...do nie podrobienia jestes...ja wlasnie z tym do ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...akan

juz nawet poddales sie wirtualnej zmianie plci

zeby dalej blyszczec - brawo za desperacje!

akan - anka ,nawet podobnie

czyli teraz jestes autoryzowana tlumaczka i konsultantka ?

p/s:
idac dalej tym tropem,w nastepnym forumowym wcieleniu,bedziesz osobnikiem rodzaju
nijakiego : to akano?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów

(pozazycie)
Nowicjusz
pozazycie napisał:
ankaw napisał:
To juz/wreszcie nauczylas sie norweskiego, czy ktos ci przetlumaczyl?no wreszcie powoli ale zaczynam cie lubiec...do nie podrobienia jestes...ja wlasnie z tym do ciebie
www.stara.rokor1.pl/newsy.php?id=397
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(ankaw)
Wiking
Wczoraj nastapiła między mną a pania R. wymiana informacji na priv. Ponieważ obiecałam, że tych informacji nie ujawnię, dotrzymam słowa.
Mogę jednak jednoznacznie stwierdzić, że jest to osoba z wyrażnymi problemami psychicznymi, lub też pozostająca pod wpływem środków odurzajacych.. Nie jest w stanie przyswoić i zrozumieć podstawowych praktycznych informacji i rad.
Do wszystkich pieniaczy z forum oraz iLogic/PC mam konkretną radę: skontaktujcie się bezpośredno z Państwem R. w Szczecinie, porozmawiajcie z sąsiadami, dowiedzcie się jak rodzina teraz funkcjonuje w Polsce.
Póki był element sensacji, MN rozpisywała się na ten temat. Teraz, gdy nastała szara rzeczywistość, nikogo to nie interesuje. Mogłoby się niestety okazać, że kolej rzeczy nie potoczyła się zgodnie z przewidywanym przez forumowych pieniaczy schematem: odbierzmy dziecko wrednym służbom socjalnym w Norwegii, a rodzina będzie żyła długo i szczęśliwie w Polsce.
Sprawdźcie, czy tak się stało.
Potem opiszcie swoje wrażenia na forum.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ankaw napisał:..Póki był element sensacji, MN rozpisywała się na ten temat. ...
Widzisz ... to tak samo jak z gonitwą po ulicy pomiędzy bykami ...
Dopóki jest impreza dopóty jest zainteresowanie ...
Co Nas Interesują Ludzie których już niema w śród Nas z Ich Własnej Głupoty...
Czyżbyś nie zauważyła iż MY TU NA FORUM WALCZYMY Z GŁUPOTĄ TYCH KTÓRZY NAS NAWIEDZĄ W NORGE...?!

I TAK DALEJ....bla...bla , bla...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
W Polsce zareaguja dopiero jak stanie sie jakas tragedia, wczesniej nawet palcem nie kiwna:/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów

(pozazycie)
Nowicjusz
ankaw napisał:
Wczoraj nastapiła między mną a pania R. wymiana informacji na priv. Ponieważ obiecałam, że tych informacji nie ujawnię, dotrzymam słowa.
Mogę jednak jednoznacznie stwierdzić, że jest to osoba z wyrażnymi problemami psychicznymi, lub też pozostająca pod wpływem środków odurzajacych.. Nie jest w stanie przyswoić i zrozumieć podstawowych praktycznych informacji i rad.
Do wszystkich pieniaczy z forum oraz iLogic/PC mam konkretną radę: skontaktujcie się bezpośredno z Państwem R. w Szczecinie, porozmawiajcie z sąsiadami, dowiedzcie się jak rodzina teraz funkcjonuje w Polsce.
Póki był element sensacji, MN rozpisywała się na ten temat. Teraz, gdy nastała szara rzeczywistość, nikogo to nie interesuje. Mogłoby się niestety okazać, że kolej rzeczy nie potoczyła się zgodnie z przewidywanym przez forumowych pieniaczy schematem: odbierzmy dziecko wrednym służbom socjalnym w Norwegii, a rodzina będzie żyła długo i szczęśliwie w Polsce.
witaj Aniu pisze tu bo zastanawiam sie czemu cie nie bardzo lubia i pisza jak wiesz zas tez pewnie mi sie cos nie podoba u ciebie i nie zgadzam z toba jak inni ale ....nie wazne prosze zas na ile jestes z orietowana w no by mi udzielic konkretu kto jest nad instytucja barnet w np vestvold oraz dokladny adres Jesli chcesz to pomoz mi w tym a w ogole gdzie w no jestes Wberw mimo ze nie dajesz sie lubiec i jestes pyskata to jakos mi daje odwage Papatki kobieto napisalam widzisz mimo ze wiem ze znowu mnie wystawisz na ute powaznie jak masz taka mozliwosc i choc tyciu serducha miekkiego bo cale i tak masz z kamienia to napisz o ile ci to nie sprawi klopotu za co slicznie dziekuje...milego zycze

Jestes nie powazna osoba siejaca zamieszanie Ci co cie znaja maja jednak racje co do ciebie teraz rozumiesz czemu inni rodzice tu nie pisza tylko ja a ty starasz sie byc gora pisalam o tym wczesniej Wybacz ale irytujesz mnie swoim zachowaniem ...bo nie bardzo wiem czy sie chwalisz czy zalisz Badz duza zycze zegnam ale tylko cie pa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów

(pozazycie)
Nowicjusz
Dlaczego ty sie tak wywyzszasz az tak zanizana jestes masz sprawdz te rodzine tez interwencja.interia.pl/pomoc/dzieci/news?inf=975549 TY NAPRAWDE NIE MASZ DZIECI CZY W OGOLE UCZUC ..dziwie sie tobie ze sie jeszcze nie zatrudnilas w tej insty by osobicie porywac dzieci mysle ze jeszcze wiecej bys rodzin pograzyla jako pracownica rodaczka Jestes bezwzgledna i bez uczuc robiaca na tragediach sensacje by wreszcie ktos zwrocil na ciebie uwage pozazycie napisał:
ankaw napisał:
witaj Aniu pisze tu bo zastanawiam sie czemu cie nie bardzo lubia i pisza jak wiesz zas tez pewnie mi sie cos nie podoba u ciebie i nie zgadzam z toba jak inni ale ....nie wazne prosze zas na ile jestes z orietowana w no by mi udzielic konkretu kto jest nad instytucja barnet w np vestvold oraz dokladny adres Jesli chcesz to pomoz mi w tym a w ogole gdzie w no jestes Wberw mimo ze nie dajesz sie lubiec i jestes pyskata to jakos mi daje odwage Papatki kobieto napisalam widzisz mimo ze wiem ze znowu mnie wystawisz na ute powaznie jak masz taka mozliwosc i choc tyciu serducha miekkiego bo cale i tak masz z kamienia to napisz o ile ci to nie sprawi klopotu za co slicznie dziekuje...milego zycze

Jestes nie powazna osoba siejaca zamieszanie Ci co cie znaja maja jednak racje co do ciebie teraz rozumiesz czemu inni rodzice tu nie pisza tylko ja a ty starasz sie byc gora pisalam o tym wczesniej Wybacz ale irytujesz mnie swoim zachowaniem ...bo nie bardzo wiem czy sie chwalisz czy zalisz Badz duza zycze zegnam ale tylko cie pa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok