Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3625 niezalogowanych)
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
gabrys-trudno lepiej to ujac,rzeczywistosc sie zmienia ale nie bv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów

(oola)
Nowicjusz
Same ciekawe rzeczy ... covergaard.blogg.no/1308828980_barnevernet_slik_mani.html nie pomijajac w tym -obok - WIDNIEJACEGO ARCHIWUM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Jakub Krzeminski
(Krzemien)
Wiking
Gabyielu . Żadko się tu udzielam bo staram się omijać wpisów takich ludzi jak ty. Albo strasznie starasz się komuś przypodobac , albo masz wyprany mózg .W zależności kto co pisze tańczysz jak Ci zagrają I stasznie faworyzujesz pania Hilton i szczerze wali mnie to . Norwegia była wiele razy karana za ta instytucje jak i HANDEL tak Hadel dziećmi . Widze że starsz się być bardziej Norweski niż Norweg . I bardzo mądre słowa Gamel Fazi kto dał prawo instytucji która gówno o mnie wie czy kacham dzieci czy nie i czy się nadaje na ojca czy nie. Może lubisz się tłumaczyć może to Cię niedotyczy ,ale obserwując to co piszesz to powinienem się ze wszystkiego tłumaczyć żeby mi dziecka nie zabrano tłumaczyc kazdemu i na każdym kroku .Człowieku ogarnij się trochę bo wedle mnie zatraciłeś człowieczeństwo. I wszyscy którzy tak wychwalaja handlarzy BV pomyślcie tak sami we własny sumieniu czy to jest życie w 21 wieku kiedy trzeba się bać ŻYĆ we własnym domu i ważyć kazdy ruch . Wiem że teraz bedzie duza krytyka pod moim adresem ale ja już nie odpisze bo jak wspomniałem żadko tu się udzielam. ALE APELUJE PRZEMYŚLCIE CZY TO JEST ŻYCIE ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów

(ankadoro)
Początkujący
Gamel Fazi napisał:

Jeszcze jedna sprawa. jaka szanse ma normalna rodzina 2 +2 w norwegi na normalne zycie wg ich standartow????

O czym ty mowisz? Wiekszosc normalnych rodzin 2+2 (w tym rowniez polskich) znakomicie funkcjonuje w Norwegii. ("Norwegii" i "standardow"...).

Jezeli ogladales p. Rybke pare dni temu w TV, nie okreslisz raczej jej wygladu i zachowania jako normalne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
krzemien- nie jestes odosobniony w tym co myslisz o bv,a pocieszajace jest to ze coraz wiecej z nas szerzej otwiera oczy, a gabrys to zupelnieinny temat...

ankadoro-ja cie nie widze i nie wiem jak sie zachowujesz ale wiem ze albo jestes "rodzina zastepcza",
albo pracujesz w bv. ale z cala pewnoscia cos ci rozum wpierdolilo popaprany stworku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty

(Ibanez)
Nowicjusz
Krzemien cokolwiek bys napisal do fioletowego popapranca..i tak nie dotrze..zepsuty i nie do naprawienia..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
to go trza zastrzelic i zrobic od nowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok