Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nav.....? - Norwegia

Czytali temat:
(727 niezalogowanych)
1 Post

(eeewa)
Wiking
Witam. Czy moge zarejestrowac sie w nav jako osoba poszukujaca pracy nie majac numero peronalnego? Slyszalam,ze nav moze mi nadac D-nummer. Musze isc tam osobiscie czy moge zarejestrowac przez internet? Dziekuje za odpowiedz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(eeewa)
Wiking
Czekam na odpowiedzi jesli orientujecie sie w tym temacie. I z gory dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ja zalatwialem osobiscie.... na stornie NAV znajdz pod ktory NAV podlegasz - zebys nie musiala krazyc kilka razy. i nie ma ze nie daja - to jest ich psi obowiazek nadac Ci numer zwlaszcza ze jestesmy pelnoprawnymi czlonkami UE )

ps. paszport, chyba 2 zdjecia (albo jedno), i moze byc potrzbene ale nie musi - kontrakt na mieszkanie - ode mnie chcieli - powiedzialem ze doniose i tak donosze juz im 3 rok..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alii)
Wiking
Witam. A mozna zarejestrowac sie majac tylko dowod osobisty?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Czy NAV musi zarejestrowac kazdego kto przyjedzie do Norwegi i chce szukac pracy?Jezeli mozna zrobic to przez internet czy wogole musze przyjezdzac do Norwegi?Podobno w momencie rejestracji jako poszukujacy pracy NAV ma obowiazek pomocy takiemu czlowiekowi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alii)
Wiking
Orientuje sie ktos w tym temacie? Niedlugo wybieram sie do norwegii i mam tylko dowod osobisty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
alii napisał:
Witam. A mozna zarejestrowac sie majac tylko dowod osobisty?

resiedokument - dokument ktory upowaznia cie do podrozowania po europie.. ilo to wyrobisz paszport w PL?? 3 tygodnie?? yhm... zawsze lepeij miec i nie korzytsac niz nie miec a musiec skorzystac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
w naszym przypadku, czyli moim i męża wszędzie potrzeby był paszport.... teraz szybko je wyrabiają i uważam tak samo jak JLK21, lepiej go mieć i w razie potrzeby można z niego korzystać, niż nie mieć i potrzebować..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Martyna Martyna
(mmmmm)
Wiking
Witam,
Zarejestrowalam swoje CV w nav.no ,a teraz jak chcialam sie zalogowac to nie moge. podaje swoj login i hasło i nic. czy moze zle sie loguje?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
aktywowane??? legitimasjonskode wlepany??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok