Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Paula3108 napisał:
No wlasnie tez o tym slyszalam,ale jakos nie moglam w to uwierzyc.... Czyli lepiej nie ryzykowac z nimi. Ok,przemysle tego telenora... Chociaz jest jeszcze pare sieci do przeanalizowania.
dokładnie akurat to jest para
telenor i netcom
netcom ma gorszy zasięg z moich doświadczeń
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów

(Paula3108)
Nowicjusz
Dobrze wiedziec bo wlasnie patrzalam na strone netcom-a. Dzieki wielkie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów

(michalchelm)
Nowicjusz
i da się normalnie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(STENKA79)
Wiking
dokladnie tak tu jest dxziwacznie wstawisz post grzecznie zapytasz a tu mnostwo gamoni sie znajduje wypisuja wsatwiaja rozne glupie puste denne komentarze zenada poprostu ale musisz to olac kolezanko..i nie przejmowac sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
My mamy internet z telenor i powiem naprawdę BARDZO DOBRY internet nie ma co narzekać...

Jednak co do rachunków to miała być mniej więcej ta sama kwota do płacenia, ALE każdy rachunek jest inny coraz większy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów
ciekawski ciekawski
(ciekawski)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
STENKA79 napisał:
dokladnie tak tu jest dxziwacznie wstawisz post grzecznie zapytasz a tu mnostwo gamoni sie znajduje wypisuja wsatwiaja rozne glupie puste denne komentarze zenada poprostu ale musisz to olac kolezanko..i nie przejmowac sie
ja na twoim miejscu to bym tu nie stękał tylko w ogóle nie zaglądał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Daniel Tomaszuk
(undermine)
Nowicjusz
jasta102 napisał:
STENKA79 napisał:
ja na twoim miejscu to bym tu nie stękał tylko w ogóle nie zaglądał

hahahahha ta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów

(Paula3108)
Nowicjusz
Troche to dziwne,te zmiany wysokosci rachunku..... To jakies kolosalne zmiany ???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
no ostatnio o pare stowek, ale powiem, że coś mi tu nie pasuję z tym internetem (to znaczy ja się nie znam, ale każdy głupi by sie zorientował, że ktoś tu robi nas w ch....) no nic zobaczymy na następny rachunek...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok