Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Najlepsza sieć komórkowa. - Norwegia

51 Postów

(Paula3108)
Nowicjusz
Witam. Jaka jest najlepsza sieć komórkowa w Norwegii tzn ma dobry zasieg, nie jest droga w utrzymaniu ,nie ma problemu jeśli jestem za granica itp.? Prosze doradzcie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
nie istnieje coś takiego na świecie co jest
NAJLEPSZE
wszystko ma swoje wady i zalety
zawsze jest coś za coś
czy to samochód, kiełbasa, czy sieć komórkowa
inaczej zostałby tylko jeden gracz na rynku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
nie wiem jaka najlepsza sieć jest w Norwegii ale znam jaka jest najtańsza

otóż rozpalam sobie grilla i sobie grilluje przy okazji albo ognisko jak kto woli

biorę ręcznik, albo kocyk i zarzucam na ognisko albo grilla , później unoszę kocyk i spod kocyka wylatuje chmurka dymu , i tak postępuję kilka razy aż mój kolega dostrzeże dym i sam rozpali grilla albo ognisko i odpowie mi na moje sygnały

można też wysłać list w butelce , w Norwegii jest bardzo dużo jezior, fiordów i rzek dlatego na pewno wiadomość dojdzie do kogoś

są to bardzo tanie metody komunikacji

szczególnie polecam osobom które wybierają się w ,,ciemno,, do Norwegii -- wtedy koszty życia można nawet zredukować o połowę i będzie się ciągle w kontakcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-11  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów

(Paula3108)
Nowicjusz
Tak własnie myslalam ze odezwa sie same madrale,ktore nie maja zadnego pojecia o telefoni komorkowej. Dzieki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów

(Paula3108)
Nowicjusz
Od dluzszego czasu mam lebare i chcialam zmienic na cos innego,a w ciemno to.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a co polaczko myślałaś, że jest tu jakaś tajemnica znana tylko wybranym
i ci ją zdradzą w zaufaniu
może jeszcze chcesz wiedzieć, który bank najlepszy w Norwegii, albo które linie lotnicze?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów

(Paula3108)
Nowicjusz
To akurat juz wiem madralo....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
Paula3108 napisał:
Witam. Jaka jest najlepsza sieć komórkowa w Norwegii tzn ma dobry zasieg, nie jest droga w utrzymaniu ,nie ma problemu jeśli jestem za granica itp.? Prosze doradzcie.

Nie znam się za bardzo, ale ja mam Lebara i nie narzekam ..a rozmowy do Polski na domowy telefon bardzo tanie
pl.lebara.no/mobil/

możesz wejść na stronke i poczytać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
nie ma nic lepszego niż list w butelce !!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
a dopiero przeczytałam, że masz lebare, ale koleżanka mi wspominała ostatnio, że poleca talkmore..tylko trzeba miec numer personalny dwa lata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok