Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

MASZ WOLNY POKOJ?MIESZKANIE? SPRAWDZ KONIECZNIE! - Norwegia

Czytali temat:
(604 niezalogowanych)
101 Postów

(Hermoska)
Początkujący
WITAM,

DWIE SYMPATYCZNE i FAJNE DZIEWCZYNY POSZUKUJA PILNIE POKOJU/MIESZKANIA w OSLO (raczej CENTRUM) do wynajecia od ZARAZ czyli najblizsze DNI lub wyjatkowo od poczatku WRZESNIA

PRACUJEMI I MIESZKAMY NA STALE W OSLO, jestesmy NORMALNE i SUPER WSPOLLOKATORKI, chcemy po prostu zmienic mieszkanie na inne, lepsze.

ROZWAZYMY KAZDA PROPOZYCJE! INTERESUJE NAS POKOJ w FAJNYM MIESZKANIU/DOMU, osobne mieszkanie, lub tez wspolnie z kims wynajmiemy cale mieszkanie!

PROSIMY O KONTAKT przez formularz lub tele: 6817559

POZDRAWIAMY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
101 Postów

(Hermoska)
Początkujący
A ja dalej szukam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
101 Postów

(Hermoska)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Ciacho34)
Wiking
Hej...
Sorki my niestety nie mamy mieszkania bo dopiero się wybieramy do Norwegii... życzę powodzonka w poszukiwaniu. Wyjeżdżamy w przeciągu 2-3 tygodni. Będziemy dopiero zaczynać w Norwegii...
Ciekawe czy znajdziemy kogoś kto nam pomoże... gdybyśmy znaleźli pracę w Oslo to moglibysmy wynająć mieszkanko razem

Każdy kiedyś jakoś zaczynał...
pozdrawiam

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
dawno sie tak nie usmialam az sie samo cisnie na usta co za osiol
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
101 Postów

(Hermoska)
Początkujący
No niestety z praca tez nie jest lekko zwlaszcza w Oslo, podobnie jak z mieszkaniami. ceny kosmos i wcale nie jast latwo cos znalezc zwlaszcza w krotkim czasie, ale jak sie szuka intensywnie to i sie znajdzie. TYLKO RACZEJ juz z polski szukajcie i pracy i mieszkania

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
101 Postów

(Hermoska)
Początkujący
SMUTNO NIE SMUTNO - JA WCIAZ SZUKAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
101 Postów

(Hermoska)
Początkujący
Bledny numer podalam!

Poprawny to : 968 17 559
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Ciacho34)
Wiking
Jak każdy prawie wpis na tym forum również i mój spotkał się z ciętą ripostą... no ale to taka nasza cecha narodowa... My znaleźliśmy mieszkanie i pracę w Stavanger... i tam właśnie jedziemy... życzę udanego poszukiwania Pozdrawiam serdecznie ... wyjazd 19 sierpnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
no widzisz udalo siebrawo brawo,sorki za tego osiola,ale to twoja ksywka przeciez tutaj?ja juz to wiem ze tutaj mozna liczyc tylko na siebie..no i widzisz moze to cie zmobilizowalo...a tak czekalbys az ktos ci pomoze.....nie ma tego zlego....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok