Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Agnieszka Grod ela jankowska Tom12 (3489 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Grzes203 napisał:
Chwaliłem i krytykowałem przy zwiastunie, chwaliłem przy drugim materiale chociaż nie dowiedziałem się nic czego bym wcześniej nie wiedział. Teraz niestety to nie jest pomyłka techniczna która może się zdarzyć.
No cóż, widocznie w Norwegii można się tak zmęczyć aby zapomnieć barw narodowych.

A propos:

...."Prezes Polskiego Związku Biathlonu Zbigniew Waśkiewicz przyznał, że sprawa odwróconych kolorów polskiej flagi na strojach zawodników w igrzyskach w Vancouver to wina związku. "Jest mi z tego powodu bardzo przykro i przepraszam" - powiedział.

- To była absolutnie wina związku, mimo że ja, jako prezes, nie do końca poczuwam się do tego. Była osoba odpowiedzialna za te sprawy. Na pewno nie była to wina PKOl-u - powiedział PAP.

Strojami zajmował się wiceprezes PZBiathl. i jednocześnie przedstawiciel firmy Craft, która wyprodukowała felerne ubiory, Leszek Stelmach.

- Z tego co wiem, to on prowadził jakąś korespondencję z PKOl-em, ale narodowy komitet nie ma oficjalnego nakazu akceptowania czegokolwiek. To jest sprawa związku. Uważam, że to jest nasza wina - podkreślił Waśkiewicz.

Prezes nie krył jednocześnie, że jest mu bardzo przykro z całej sytuacji. - Przez cztery lata staraliśmy się wszystko robić super i taka wpadka musiała nastąpić akurat na najważniejszej dla zawodników imprezie. Osobiście ich przepraszałem, ale chcę to zrobić także publicznie. Dla mnie jest to poważna sprawa. Godło, flaga, hymn to bardzo ważne rzeczy i uważam, że to kolosalny błąd - dodał Waśkiewicz.

Zapowiedział jednocześnie, że sprawa będzie miał swój dalszy ciąg. - Po moim powrocie do kraju zostanie to wszystko przedyskutowane na zarządzie. Nie zostawię tego w ten sposób. Może być na pewno problem ze zrobieniem z tym czegokolwiek, bo każdy zarząd ma swoją strukturę i jedna osoba ma na to niewielki wpływ. Cieszę się jednak z tego, że zawodnicy podnieśli tę kwestię i głośno o tym powiedzieli - podkreślił...."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
wiecie co...ogladnalem sobie po raz kolejny te trzy odcinki i ... naprawde fajne to jest tak sobie mysle
ok, zdarzaja sie jakies bledy,wpadki jak z flaga - komu to sie nie zdarza ? najwieksze telewizje to maja... poza tym...jaki tam blad...jak dla mnie - ok, zauwazylem tez od razu to, ze kolory flagi sa odwrocone, ale pierwsze co pomyslalem - to, ze - zwyczajnie ktorys z dzieciakow tak sobie przypial do tablicy... i tyle... po co robic tu z tego jakies halo ? ...
z mojej strony, podoba mi sie to... jak dla mnie wskaznik "profesjonalizmu" dla tej MN-TV to : raz - dwoje pasujacych do siebie prezenterow, fajnie prowadzacych temat ; dwa - rozdzielczosc, predkosc filmu z netu itd. - bez zarzutu ; trzy - roznorodnosc tematow - "tylko" trzy i "az" - rozne - trzy... dla kazdego cos milego
oceniam - jest naprawde fajnie i tylko tak dalej... macie/mamy jakies pomysly - slijmy do tych TV-pionierow, pomozmy im troche i dolozmy swoje , mysle ze warto i moze rozwinac sie to kiedys w naprawde piekny TV-kwiat dla nas tutaj w Norwegii

p.s. to moje zdanie jako uzytkownika, zaznaczam od razu dla jasnosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
jak dla mie to ten pomysl jest super prezetezy dobrze wykonuja swoja prace a wbrew pozorom to nie jest lekki kawalek chleba

pozdrawiam ekipe tv i zycze sukcesow

a co do wpadek hmmm gdyby ich niebylo to ludzkosc pewnie zmalala by do pulowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Tak to wszystko nie jest takie proste.Na początku miałem wrażenie,ze osoba wyglądająca na męższczyznę trochę zbyt sztywna jest,jakby jednak trema,ale ok.Trzeba dać trochę czasu na przyzwyczajenie się do kamery.
Nie jest zle.Może te ciemne okulary trochę przeszkadzają.Dawajcie dalej!!!.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Fajna idea... tylko dlaczego nie mozna komentowac??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
a te 4 strony w wątku Moja Norwegia TV to co to jest, jak nie komentarz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
A ja tak patrzę i widzę: MN TV Masakra w Oslo Ślepam, bo maskarada napisano Filmik fajny! Podoba mi się pomysł z tą telewizją, naprawdę!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Tez własnie sobie obejrzałam ten filmik o maskaradzie teraz.
1. "......na Holmii.." ???? Raczej "W Holmlii", tam jest jeszcze jedno 'L', a : Holmia – wymarły rodzaj trylobitów żyjący w okresie kambryjskim, lub Holmia - planetoida z grupy pasa głównego asteroid. Nazwa pochodzi od łacińskiej nazwy miasta Sztokholm. Teraz tez ktos powie ze to pomyłka jak z flagą?
2. W raczce albo drink albo mikrofon.
3. Podkład muzyczny Kupichy powala...mam rozumiec ze NO NAME tez pobrzdąkuje w tym klimacie? A gdzie tam ta rockowa muzyka była, ktora to roztapia norweskie serca? Bo ja słyszłąm dziewczyne z gitarą a la poezja spiewana. Ps. nie czepiam sie stylu muzyki, bo kazdy lubi to, co lubi.
4. Byliście w "Galerii Stylo", w miejscu rozpoznawalnym...wiec jak mozna tę panią zapraszac do powiedzenia kilku słów i porosić ją, aby "się nam przedstawiła" ?? Czy ona brała udział w kastingu? Ona firmuje to własnym nazwiskiem.
5. jak mozna zwrócic uwage rozmówcy na temat jego brzucha????
Nie pijcie tyle alkoholu, lepeij meliske.
Tytuł to rzeczywiscie powinien być "masakra", z odcinka na odcinek coraz gorzej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Prawie 2 miesiące sie tu nie wypowiadalam.
Pożar szkoły w Lysaker.
Film wygląda na nagrany telefonem komórkowym przez jednego z gapiów.
Gdzie wstęp i informacja np. " Znajdujemy sie w Lysaker, gdzie w jednej ze szkół miał miejsce pozar" ... lub jakos tak.. Brakuje info o tym czy ktos zginął, ilu rannych itp. Nawet mozna poprosic o kilka słow jednego ze strazaków. To, ze wszystkiego mozna było sie dowiedziec z innych żródeł nie tłumaczy niedoróbstwa.
Innych, nowych rewelacji na razie nie chce mi sie oglądać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
No co Ty Hilton, nie oglądałaś wywiadu z naszą gwiazdą na rynek europejski???
Pomijając fakt że zabłyśniemy w tym roku z podróbką "Farytales" Rybaka to chłopak prezentuje się nieźle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok